Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK)'nun araştırması, 65 yaş ve üzerindeki 110 bin kişinin hiç evlenmediğini ortaya koydu. Yani her 100 yaşlıdan 2'sinin hiç nikah masasına oturmadığı tespit edildi. TÜİK'e göre; 110 bin kişiden 82 bini kadın, 28 bini ise erkek. Ünlülerde ise hiç evlenmeyenler daha çok erkek. Peki ünlü erkekler neden evlenmiyor? İşte müzmin bekar ünlülerin evlilik görüşleri…

Kadir İnanır: Evlenip ne olacak? Onu da çok anlamlı görmüyorum. Yarın imzayı at, ne olacak?

Tarkan: Mutsuzluk ve ayrılıkla sonuçlanan o bildiğimiz, alıştığımız biçimdeki evliliğe çok sıcak bakmıyorum ama ruh ikizimle yollarımız kesişirse her şey değişebilir. İçimde hep onun yolunu gözlüyorum.

Kenan Doğulu: Evlenmek istiyorum. Çünkü evlenmeden çocuk yapmak istemiyorum! Günümüz evliliklerinde çevremde çok fazla kalp kırıklıkları, çok fazla hatalar görüyorum. Kimse mutlu olamıyormuş gibi.

Beyazıt Öztürk: Açıkçası yalnızlığa alıştım. Evde kendime göre bir düzenim var. Bu düzenimi biriyle paylaşmak fikri çok güzel bir fikir. Evde bana bir kişinin karışmasını çok isterim. Hayırlısını bekliyorum, bir anlık bir heves için ya da evlenmek için evlenmem. Evlendikten sonra ayrılmayı düşünmem. Bu durum çocuğu çok etkiler. Bir kez olsun temiz olsun.

Emrah: Beni seven evlilik sözleşmesiyle bana gelir.

Kıvanç Tatlıtuğ: Evlilik sipariş üzerine gelmez. Ailem, annem-babam bu konuda da son derece saygılı insanlar. Böyle bir yaptırımları yok; ancak böyle bir beklentileri olabilir. Bunu da müthiş bir hassasiyet içerisinde dile bile getirmezler. Hiç böyle bir konuşmamız olmadı. Ancak evlenmemi, yuva kurmamı, çocuk sahibi olmamı tabii ki çok isterler. İnşallah bir gün o da olur. Bu işler pazardan iki kilo domates almaya benzemez, sipariş üzerine gelmez. Hepimiz kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.

Onur Akay: Yıllar önce Gönül Yazar'la imam nikahlı evli olduğum söylenmişti ve çok gülmüştüm. Hatta Gönül hanım, "benim torunum var bunlar dedikodu" demişti. Evet hiç evlenmedim ama çocukları çok seviyorum ve bir gün neden olmasın.

Gökhan Tepe: Evlenme işi çok para işi. Biraz daha para kazanalım öyle.

Cenk Eren: Bana kız vermediler. Zamanında bazı dedikodulara maruz kalmıştım. Hani cinsellikle ilgiliydi. İnsanlar yatak odama girmeden hakkımda 'eşcinsel' diye söylenti çıkardı. Bu Allah ile benim aramda. Kimseye hesap vermem. Kabul ederim de, etmem de. Kime ne? Ne yaşadığımı bir ben, bir partnerim bir de Allah biliyor.

Fatih Ürek: Mail ve Facebook yoluyla aldığım evlenme tekliflerinin sayısını bile hatırlamıyorum. Bu rekoru da kimsenin kıracağını sanmıyorum.
Editör: TE Bilisim