Nilay Dorsa, evine gelen son doğalgaz faturasıyla şaşkına döndü. İstanbul’daki mütevazi evinde tek başına yaşayan Dorsa, 1,396 liralık faturanın haksızlık olduğunu söyledi.

Uzun yıllar modellikte ve şarkıcılıkta gösterdiği başarıyı şu sıralar tiyatroda sergileyen Nilay Dorsa, yeni oyunu ‘Seni Gidi Beni’nin turnesinden even dönüşte karşılaştığı doğalgaz faturasına isyan etti. Gelen 1,396 liralık faturayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Dorsa, “Ben İstanbul’da oldukça mütevazi bir evde tek başıma yaşıyorum. Dolayısıyla bu kadar enerji harcamam söz konusu bile değil. Şimdi ne yapalım? Karda kışta kombiyide mi çalıştırmayalım?” ifadelerini kullandı.

DAR GELİRLİLER NE YAPACAK?

Yeni yılla birlikte tüm enerji fiyatlarına gelen zamlara en çok dar gelirli vatandaşlar adına üzüldüğünü dile getiren ünlü güzel, yetkililerin konuya daha fazla hassasiyet göstermesini istedi. Dorsa, “Biz sanatçılar her fırsatta insanlara tiyatroya, konserlere gelin diye çağrı yapıyoruz ama şu durumda dar gelirli vatandaş faturalarını bile ödeyemeyecek durumda. Ben bu faturayı elbette öderim. Ama düşük gelirli kalabalık aileler ne yapacak?” dedi.

Nilay Dorsa, 1396 TL doğalgaz faturası geldiğini belirterek "Şimdi ne yapalım? Karda kışta kombiyide mi çalıştırmayalım?” diyerek isyan etti.

Editör: TE Bilisim