Türkiye’nin birçok bölgesinde yaşanan orman yangınların nedeniyle yaşadıkları üzüntüyü dile getirerek sözlerine başlayan üçlü, Türk halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Nuri Alço, “Uzun zaman sonra sosyalleşmeye başladık ama tabii ki bir acı içindeyiz. Yangınlar, felaketler, seller durmuyor. Üzerimizdeki kara bulutları inşallah atarız. Böyle günlerde sosyalleşmekte çok önemli. Bugün dost ziyaretine geldik.” diye konuştu.

“Birinci yatak takur tukur oldu”

Bir yıl önce 11 yıldır birlikte olduğu Burcu Sezginoğlu ile dünya evine giren Nuri Alço, evlilikle ilgili konuştu. Evlilik sonrası tek yatma şansının kalmadığını söyleyen Alço, “Evde gayet iyiyiz. Birinci yatak takur tukur oldu. İkinci yatak için Milano’yu tercih ettim. Yatak on numara. Sağ olsunlar kurtardık işi. Bunu reklam olsun diye söylemiyorum. Gerçekten çok konforlu yatakları var” açıklamalarında bulundu.

“İçimiz kan ağlıyor”

Dostlarını yalnız bırakmamak için Ankara’dan geldiğini söyleyen Faik Öztürk, tekrar geri döneceğini belirtti. Orman yangınları nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden Öztürk, “İçimiz kan ağlıyor. Şu yangın olayı beni çok üzdü. Her yerde dursaydı da benim evim yansaydı hiç üzülmezdim. Benim torunum o yeşilin güzelliğini bir daha görebilecek mi? Bizim millete helal olsun. Onlara su götürüyorlar. Bende dün bir kamyon içme suyu gönderdim.” şeklinde konuştu. Safiye Soyman’ın Bodrum’da olduğunu söyleyen Öztürk, “Safiye hanım Bodrum’da ve kendisi iyi. Yardım etmek için yangın olan bir yere kadar gitmiş ama geçmesine izin vermemişler. ‘Evden bir şeyler istesinler de götürelim’ diyor. Herkes elinden geleni yapıyor ama çaresizlik çok kötü bir şey. Geçmiş olsun hepimize.” dedi

“Safiye’ye göre yatak yok”

Eski dostu Nuri Alço’ya takılmadan edemeyen Faik Öztürk, “Herkesin ihtisas alanı olan konular var. Nuri abinin ki de yatak... Ben yataktan anlamam, bilmem. Nagihan da tahta, ot üzerinde yatmış. O da yatağı biliyor.” sözleriyle herkesi güldürdü. Lafı Safiye Soyman’a getiren Öztürk, “Bende Safiye’ye yatak almaya geldim ama kilolu yatak yok. 130 kiloyu kaldıracak yatak lazım.” diyerek Soyman’ı kızdıracak cümlelere imza attı. Yatakları çok beğendiğini söyleyen Öztürk, “Bülent Ersoy’a Seda Sayan’a birer tane alacağım. Onların bahtları açılsın diye. Onlar benim can dostlarım. En kötü günümde ikisi de hastanede başucumdaydı. ” dedi.

Nagihan Karadere, ise “Cennetimiz cehenneme döndü. İçimiz kan ağlıyor. Maalesef ki elimizden bir şey gelmiyor. İnanıyorum ki devletimiz ve milletimiz elinden gelen tüm desteği göstererek bu işin üstesinden geleceğiz. Bizler kriz anını çok iyi yöneten bir milletiz. En zor süreçlerde dahi el ele verip altından kalktık, bunun da altından kalkarız. Yüreğimiz orada ama bedenen bugün buradayız.” sözlerine yer verdi.

Güldüren yatak pozu

Röportaj sonrası yatakları test eden üçlü, birbirinden ilginç pozlar verdi. Nuri Alço ile birlikte yatağı uzanan Faik Öztürk’ün “Araya minder alabilir miyiz?” sözleri herkesi kahkahaya boğdu.

Milano Life Yatak, firma olarak yangın nedeniyle 10 bin fidan bağışında bulunacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim