Önceki gün Yüreyi'nin seslendirdiği 'İstersen Zincire Vur Ellerimi' performansına tüm jüri dönmüş, ancak Gündeş yarışmacıya hayran kalmış ve sahneye atlamıştı. Şarkıyı ikinci defa sadece piyano ile okurken, Gündeş dayanamayıp Yüreyi'ye eşlik etmişti.

Bayram tatili için Kuşadası'da bulunan Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Onur Akay, yine kendisi gibi tatil için Kuşadası'na gelen, pop müziğin sevilen sesi Murat Dalkılıç'la akşam yemeği yemek için gittikleri mekanda karşılaştılar. Yemek sırasında Güven'in performansı ekranda yayınlanınca, yarışmacının Kuşadası'ndan olduğunu söyleyerek Onur Akay'ı ekran başına çağırdılar.  Kısa süre önce gazetelerde "Gökhan Özoğuz ve Yasemin Demir birinci olur" diyen Akay, Güven'in sesini de beğenerek onu görmek istediğini söyledi.

Bayramın birinci günü Güven'in vokal yaptığı mekana götürülen Akay sahneye davet edilince olanlar oldu. Bülent Ersoy taklitleriyle çok sayıda ünlü ismi canlı yayında işleten Onur Akay, sahnede Diva gibi konuşmaya başlayınca seyirciler kahkahalara boğuldu. Akay, " Çocuğu dinledim fevkaladenin fevkinde, ben esmer yağız delikanlıları severim çocuğu götürüyorum" dedi. Daha sonra vokal'de Güven'le beraber "Sevmekten Kim Usanır" ve "Çile Bülbülüm Çile" isimli şarkıları söyleyen Onur Akay seyircilerden uzun süre alkış aldı. Dün 2. Sayfa'nın konuğu olan Yılmaz Morgül ise, "Güven şarkıyı tam layıkıyla seslendiremedi, O Ses Türkiye jürisinde en samimi Gökhan. O Ses Türkiye'de yarışan Yasemin'i çok beğendim. Ben bugüne kadar Ebru Gündeş'in hiçbir gence destek verdiğini görmedim." dedi.

Editör: TE Bilisim