OYA AYDOĞAN ÜÇ KOLDAN GELİYOR!

Mert Öğün, Esin Övet, Gizem Hatipoğlu ile her sabah Beyaz TV'de programa başlayan Oya Aydoğan, bir koltuğua üç karpuz sığdıranlardan. Önümüzdeki günlerde Selami Şahin ile birlikte Küçükçiftlik Park'ta sahne almaya devam edeceğini söyleyen Aydoğan çok yakında da İlker Ayrık ve Algı Eke ile başrollerini paylaştığı  "Kedi Özledi" adlı sinema filmiyle sevenleriyle buluşacak.Aydoğan üç koldan gelirken "Bir de dizi olsa fena olmaz" diyerek yapımcılara mesaj gönderdi.

O DA KOSKOCA BİR AJDA PEKKAN.
Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy arasında ki polemikle ilgili olarak Oya Aydoğan, "Selam vermedi diye Bülent üzülmüş. Ama böyle laflar söylenmesi güzel mi, değil. Bunu ben Bülent'e söylesemde beni dinlemez yine bildiğini yapar." dedi. Ersoy'un Süperstar için; 'Şeker kamışı gibi sallanıyor', 'Bunlar bunama alametleri' gibi sözler söylediğinin hatırlatılması üzerine de Oya Aydoğan, "O da koskoca bir Ajda Pekkan. İkiside Türkiye'nin en ünlü yıldızları. Dün Bülent (Ersoy) okurken düşündüm, bir Bülent Ersoy bi daha gelmez. Gidenin yerine hiç kimse gelmedi ki.." dedi.
BAŞBAKANIMIZIN TATLISES'İN ELİNDEN TUTMASI ÇOK HOŞUMA GİTTİ

Bülent Ersoy'un programında Başbakan Erdoğan'ı övdüğünün hatırlatılması üzerine Oya Aydoğan; "Bülent hissetmeden hiçbir şey söylemez. Demek ki o an öyle hissetti. Başbakanımızın Neşet Ertaş'ı anma töreninde İbrahim Tatlıses'in elinden tutması benimde çok hoşuma gitti. Sanatçılarla bir bağ kurmaya çalışıyor ne güzel. İnşallah ülkemiz iyi olur, bütün sorunlar aşılır" dedi.
Oya Aydoğan, oğlu Gurur ile birlikte film galasında objektiflere poz verdi.


ARKADAŞININ OĞLUNA AŞIK OLAMAZ MI?

Bülent Ersoy'un Berk Yılmaz ile aşk hayatı devam ediyor mu sorusuna Oya Aydoğan, "Yok, sanmıyorum. Bu aralar hiç aşk-meşk konuları olmuyor. Bizim aramız o yüzden bozuktu şu an Bülent'le iyiyiz" dedi. 'Aşk bitti dostluk başladı, yoksa reklâm mı?' sorusuna Aydoğan, "Ne reklâmı bize neler yaptı, darıldı hepimize. Kıyametler koptu. Arkadaşının oğlu olsun, aşık olamaz mı?" diyerek yanıt verdi.


Geçtiğimiz haftalarda KüçükÇiftlik Park Gazino Günleri'nde Bülent Ersoy'un alt kadrosunda çıkan Oya Aydoğan önümüzde ki haftalarda Selami Şahin ile birlikte aynı sahneyi paylaşacak...

     OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim