Büyük bir hayvan sever olduğunu, evinin çevresindeki hayvanları beslediğini söyleyen Oya Aydoğan çarpıcı açıklamalar yaptı.İşte Oya Aydoğan'ın çarpıcı açıklamaları;


* Yaralı aç hayvanlara yardım etmeyi seviyorum. Ama para verip kürk aldıysam da giyerim.Benimde kürklerim var.Hem belki ölmüş hayvanların derileridir. Abartmaya gerek yok.

* Bülent, kürkleri yüzünden çok eleştirildi. Onu aman yapma diye uyarsam biliyorum inatlaşır. Bülent'teki kürk kimsede yok.Hepsi sahici ve orjinal. Yıllardır kürk alır.
* Bülent bana kalmaya çok sık gelir. Hayatta evde temizlik ve yemek yapmaz yaptırmayı çok sever. 28 yıllık dostuz zaman zaman kavga ederiz ama sonra yine barışırız. Çok zor bir arkadaştır.

* Şuanda sevgilim yok. Sevgilim olsa mutlaka Bülent'e danışır fikrini sorarım.

* Bülent'te tek sevmediğim şey çok makyaj yapması. Makyajsız hali da çok güzel. Sadece makyajı 3,4 saat sürer. Günü bitirir makyajla. Hatta bazen ona uzaylı zekiye diyorum gülüyoruz.

* Beren Saat şimdi evlenirse veya çocuk yaparsa kariyerine zarar verir.

* Öpüşme sahnesi çeksem kocamla ya da sevgilimle izleyemem. Zaten oğlum Gurur bu tarz bir görüntüden rahatsız olur. Bizim zamanımızda öpüşme yoktu. Bizi alan bile zor aldı.
Editör: TE Bilisim