Özcan DenizFeyza Aktan ile 8 Mart 2018 tarihinde evlenmişti. Bir çocuğu olan çift, anlaşamadıklarını belirterek, boşanmaya karar vermişti. Evliliklerini sonlandıran ikili, çocuklarının velayeti için ise davalık olmuştu. İstanbul Aile Mahkemesi'nde devam eden duruşmada taraflar bugün yine karşı karşıya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen duruşma yaklaşık iki saat sürdü.

Duruşma ardından magazin gündemine bomba gibi düşen görüntüler ortaya çıktı. İddiaya göre; Özcan Deniz, 15 Eylül günü oğlunun okula gitmediğini öğrenmesi üzere eski eşi Feyza Aktan'ın evine gitti.

Deniz'in eve gitmesinden bir süre sonra, ikili arasında tartışma yaşandı. Yaşanan olayın ardından Özcan Deniz, karakola giderek Feyza Aktan'dan şikayetçi oldu.

AKTAN'IN ÖZCAN DENİZ'E TOKAT ATTIĞI ANLAR KAMERADA 

İkilinin tartışma anları, sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Evin kapısının önünde yaşanan tartışmaya ilişkin görüntülerde; Feyza Aktan'ın, Özcan Deniz'e tokat atarak kıyafetini parçaladığı görülüyor.

Özcan Deniz tüm yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından; "Sen evlatsın, kredi kartı değil" diyerek ilginç bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

Sen evlatsın, kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin!.Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp, bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun, bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın her nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin. 

Editör: TE Bilisim