Plajda çekilen bikinili  fotoğraflarıyla günlerce konuşulan Özlem Yıldız, önceki gün bir güzellik merkezi açılışında objektiflere yansıdı ve gündeme dair bomba açıklamalarda bulundu. 

Özlem Yıldız, yakın dostları Gülsemin Bayraktar ve Leyla Tonya'nın Bursa İnegöl'deki güzellik merkezi açılışına katıldı.

Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddete tepki gösteren Özlem Yıldız, "Şiddet ve dayak hayatımızın her yerinde var. Kadınların buna sessiz kalmaması lazım. Ozan'dan bunu hiç beklemezdim. Hep saygı duyduğum bir sanatçıydı ama  şu an burada kadına şiddet uygulayan bir Ozan Güven'i konuşuyoruz. Sebebi ne olursa olsun savunulacak hiçbir yanı yok. Fotoğrafları gördüm, canı yanmayan bir kadın bu fotoğrafları kullanmaz. Onun psikolojisi hiç kolay değil. Hiçbir kadın bunu hak etmez." dedi.

Özlem Yıldız, bir muhabirin "Siz hiç şiddet gördünüz mü?" sorusunu ise net bi dille yanıtladı:

Ben tırnaklarımla kazıya kazıya bir yerlere geldiğim için hayat hakkımı aramayı öğretti. Meslek sahibi ve ayakları yere basan, güçlü bir anneyim. Kimsenin bana şiddet uygulamasına izin vermem.

Ünlü sunucu evliliğe de yeşil ışık yaktı.

Özel hayatı ile ilgili bir soruya da Özlem Yıldız "Ben kurulu düzeni ve aile hayatını çok seviyorum. Kapılarım kapalı değil. Hayatıma girecek kişiyi oğlum da onaylamalı buna çok dikkat ediyorum. Hayatımı paylaşacağım, başımı omzuna koyacağım birini istiyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim