Lufthansa Havayolları’na ait bir uçakla 13.10’da Frankfurt’tan İstanbul’a gelen Paris Hilton, apronda bekletilen özel bir araçla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne götürüldü. Hilton, uçaktan inerken karşısında basını görünce uçağa geri dönerek makyaj yaptı. Makyajını tazeleyen Hilton, görevlileri uçaktan indirip tek başına basın mensuplarına poz verdi.

Reklam çekimlerinde ünlü model Paris Hilton, Atletico Madrid’de forma giyen milli oyuncu Arda Turan ile kamera karşısına geçecek. Paris Hilton ve Arda Turan’ın rol alacağı reklam filminin yönetmenliğinin Sinan Çetin yapacak.

Paris Hilton, "İstanbul’a yeniden geldiğim için çok mutluyum. DeFacto’nun yeni kampanyası için Arda Turan ile kamera karşısına geçeceğim için heyacanlıyım. İnternetten Arda Turan’ın sayfalarına baktımistanbul’u çok özledim. Setten arta kalan zamanlarda Boğaz’ı gezmek istiyorum" dedi.

Paris Hilton, ‘I love Paris in Turkey… I love Paris in the fall’, ‘Kamyon çeker 10-20 ton gönlüm çeker Paris Hilton’ yazılı esprili pankartlarla kendisini karşılayan Twitter fanlarına sizi seviyorum diyerek, kalp işareti yaptı.

Editör: TE Bilisim