Farklı, yaratıcı, iddialı ve meydan okuyan reklam kampanyaları ile dikkat çeken Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, büyük bir sürprize imza atarak DeFacto 2012-2013 Sonbahar Kış Kampanyası çekimlerinde, dünyaca ünlü model Paris Hilton ve Atlético Madrid'de forma giyen, ünlü milli futbolcu Arda Turan’ı kamera karşısına geçirdi.

Yönetmenliğini Sinan Çetin’in yaptığı reklam çekimleri, Sapphire Alışveriş Merkezi’ndeki DeFacto mağazasında gerçekleştirildi. Paris Hilton ve Arda Turan’nın DeFacto 2012-2013 Sonbahar Kış koleksiyonu’ndan 100’ü aşkın kıyafeti sergilediği kampanyanın fotoğrafları ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın imzasını taşıyor. Kampanyanın styling’ini moda editörü Hafize Çeliktürk yaparken, Paris Hilton’un konaklama sponsorluğunu da The Istanbul EDITION üstlendi. Paris Hilton ve Arda Turan’lı DeFacto reklam filmi 15 Ekim 2012, Pazartesi günü itibariyle televizyon ve bilboard’larda olacak.

Dünyaca ünlü iki ismi aynı kampanyada buluşturmaktan büyük gurur duyduklarını söyleyen DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, “DeFacto olarak dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bu kapsamda markamızın tanıtımı için global ünlülerle de işbirliği yapıyoruz. Geçen sezon Arda Turan ile başladığımız bu çalışmalara, bu sezon Arda Turan ve Paris Hilton birlikteliğiyle devam ediyoruz. Genç ve dinamik çizgisiyle Paris Hilton’un markamıza değer katacağını düşünüyorum. Paris Hilton ve Arda Turan’lı reklam kampanyamızın tüm modaseverler tarafından da beğenileceğine inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim