Show TV İç Yapımlar Koordinatörü Caner Erdem ve ekibi tarafından hazırlanan Saba Tümer İle Bugün tüm hızıyla seyircisiyle buluşuyor. Programın bugünkü konuğu dünyaca ünlü yıldız Paris Hilton’du. Paris Hilton, tüm samimiyeti ve içtenliğiyle Saba Tümer’in sorularını yanıtladı.

Saba Tümer doyumsuz sohbetiyle dünya starlarını ağırlamaya devam ediyor. Daha once Jennifer Lopez, Rodrigo Santoro, Cameron Diaz, Matthew Morrison, Joe Manganiello, Ben Falcone, Anna Kendrick, Chace Crawford gibi dünyaca ünlü isimlerle röportaj yapan Saba Tümer şimdi de dünyanın en çok konuşulan ve en güzel kadınlarından biri olan Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'u ağırladı.

‘HEP BÜYÜK ŞEYLER YAPMAK İSTEDİM’

Paris Hilton’la uzun uzun konuşan Saba Tümer, ünlü yıldız hakkında tüm bilinmeyenleri konuşma fırsatı yakaladı. Bir reklam filminin çekimleri için Türkiye’ye geldiğini belirten Paris Hilton, birlikte rol aldığı ünlü futbolcu Arda Turan’ın da çok komik ve cana yakın biri olduğunu söyledi. Saba Tümer’in; ‘Paris Hilton olmak nasıl bir Duygu?’ şeklindeki sorusuna cevap veren Paris Hilton; “Küçüklüğümden beri hep büyük şeyler yapmak isterdim. Hilton ailesinde büyümek zaten büyük birşey ve kendi adıma birşeyler yapmak istedim ailemden bağımsız olarak. Çok fazla çalışmam gerekti ve ailemi de çok seviyorum, çok destek oldular bana” şeklinde cevap verdi.

KAHVALTI HAZIRLAMAYI ÇOK SEVİYOR

Saba Tümer’in iş harici neler yaptığını ve nasıl zaman geçirdiğini sorduğu Paris Hilton, en çok kahvaltı hazırlamayı sevdiğini belirterek; “Kahvaltı hazırlamayı çok seviyorum. Mesela fransız tostu, omlet. Kız kardeşimi ve arkadaşlarımı çağırırım ve barbekü yaparız, film izleriz, bowlinge gideriz. Herkesin yaptığı şeyleri yaparım” dedi. Ünlü gibi hareket etmeyi sevmediğini de söyleyen Paris Hilton, daha çok alışverişe kendisinin gittiğini ve yanına güvenlik dahi almadığını söyledi.

ZOR ELDE EDİLEN OLMAYA DİKKAT EDİYOR

Annesinin erkekler hakkında verdiği tavsiyeleri dinlediğini söyleyen Paris Hilton, annesinin ‘zor elde edilen olmak herkesin dikkatini çeker’ dediğini vurguladı. Bir erkekde en çok gözlerinden etkilendiğini de söyleyen Paris Hilton; “Bence gerçekten aşk yaşayabileceğiniz kişiyi beklemek gerekir. Yoksa size saygı duymazlar çünkü sizi direk elde edebileceklerini düşünürler ve bence bu güzel tavsiye” dedi.

PARIS HILTON’LA SABA TÜMER ARASINDA SICAK SOHBET

Saba Tümer’le sıcak bir sohbet gerçekleştiren Paris Hilton’un “Sizin hakkınızda çok iyi şeyler duydum ne kadar arkadaş canlısı, sıcakkanlı ve iyi niyetli birisi olduğunuzu.” demesi üzerine Saba Tümer “Ne zaman Türkiye’ye gelirsen bizi arayabilirsin sırf iş için değil normal gezmek içinde. Tekrardan çok teşekkürler.” dedi.
Editör: TE Bilisim