Pepsi severlerin hayallerini gerçekleştirecek olan “Yıldızlı Anlar Takımı” göreve başladı

Yeni kampanyasıyla sevenlerinin hayatına unutamayacağı anlar katmak ve hayallerini gerçekleştirmek üzere yola çıkan Pepsi, bu hayalleri gerçeğe dönüştürecek olan “Yıldızlı Anlar Takımı”nı açıkladı. Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu, Tülin Şahin, Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin’den oluşan Pepsi’nin “Yıldızlı Anlar Takımı”, hayatın farklı kulvarlarında Pepsi severlerin en güzel anlarına eşlik etmek ve onların hayallerini gerçekleştirmek için çalışacak. Detaylı bilgi için 
www.facebook.com/pepsiturkiye

Pepsi’nin sevenlerinin hayallerindeki “an”ları gerçekleştirmek için hayata geçirdiği yeni kampanyasında bu hayalleri gerçeğe dönüştürecek olan “Yıldızlı Anlar Takımı” önceki gün düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.

Hülya Avşar,  Kaya Çilingiroğlu, Tülin Şahin, Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin’den oluşan Yıldızlı Anlar Takımı’nın tam kadro katıldığı basın toplantısında konuşan PepsiCo İçecek Türkiye Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem, “Pepsi Yaşatır Seni” kampanyasıyla bugüne kadar gerçekleştirdikleri en büyük tüketici kampanyalarından birini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Erdem, “PepsiCo İçecek Türkiye olarak bu kampanyamızda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de herkesi hayatı dolu dolu yaşamaya çağırıyor, tüketicilerimizin hayatlarına unutamayacağı anlar katmaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bizler bu kampanyamız ile tüketicilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktık” dedi.

Pepsi Yaşatır Seni kampanyası ile birlikte kendileri için de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdem, Pepsi’nin bugüne kadar halkın en beğendiği isimlerle reklam anlaşması yaptığını ancak bu kampanyada ünlülerle ilk kez Pepsi’nin bir kampanyası için işbirliği içine girdiklerini belirtti.

Tüketicilerinin Pepsi’yle birlikte olduğu her anın kendileri için önemli olduğunu kaydeden Erdem, Yıldızlı Anlar Takımı’nın Pepsi severlerin ünlü olma, radyodan futbol yorumu yapma, alışveriş ve moda, gece hayatı eğlencesi ve sevdiğin birine şaka yapma konularındaki hayallerini gerçekleştireceğini söyledi.

Kampanyada Hülya Avşar, star olmanın hayalini kuran Pepsi severlere star olmanın sırlarını verecek. Kaya Çilingiroğlu ise bir derbi maçında Pepsi severlerle maç izleyip, daha sonra radyodan onlarla birlikte futbol yorumculuğu yapacak. Topmodel Tulin Sahin Vogue editorleri ile birlikte kazananlar ile alisverişe çıkıp ardından Zeynel Abidin Ağgül'e Vogue dergisi icin poz verecekler. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy da *İstanbul’da çok özel bir gece eğlencesi için Pepsi severlere eşlik edecek ve katılımcılara sunuculuk mesleğinin inceliklerini aktaracak. Takımın son üyesi Yavuz Seçkin ise Pepsi severlerle birlikte onların arkadaşlarını radyodan şakalayacak ve hayatlarına unutulmaz anlar katacak.

Pepsi Türkiye’nin resmi Facebook sayfasında aktif olan “Pepsi Yaşatır Seni” platformu, ayrıca yıl boyunca Pepsi severlere hayatlarının her anını dolu dolu yaşasınlar diye online oyunlar için puanlar, alışveriş siteleri için indirimler, mobil dünya için de bedava dakikalar, SMS’ler ve internet kullanım hakkı promosyonları hediye ediyor. “Pepsi Yaşatır Seni” platformu, yıl boyu sürdüreceği fırsat kampanyaları ile de Pepsi severlerin hayatlarına, en güzel anlarına ve hayallerine sürprizler katmaya devam edecek.
Editör: TE Bilisim