7. Kocayı arıyorum karşıma çıkarsa evlenirim


Gönül Yazar, Beyaz Manşet programında dobra dobra konuştu. "Tayyar Işıksaçan'ın sorularını en içten yüreğimle yanıtlıyorum" diyen, Taş Bebek, 'artık evlenmek istiyorum' dedi. 

Ünlü sanatçı Gönül Yazar Beyaz Gazete'ye konuştu. "Cahide Sonku'nun ölümü aklımı başıma getirdi" diyen Yazar; "Giyime kuşama ve gezmeye harcadığım parayla holding kurardım. O kadar çok para kazanıyordum. Ama para tutmayı beceremezdim. Rahmetli Cahide Sonku'nun sefalet içinde ölmesi aklımı başıma getirdi. Ondan sonra paramı dirhem dirhem harcadım. 17 yıldan beri hiç sahneye çıkmıyorum. Millet 'bu kadın nasıl geçiniyor' diye soruyor. İşte o biriktirdiğim parayı şimdi huzur içinde yiyorum. Sahnede ölmek istemiyorum; ne öyle yüzlerce insanın önünde küt diye yere düşüp ölmek. Ben uyurken ölmeyi istiyorum Allah'tan çünkü seni alkışlayan insanları eğlendiriken ağlatmak hiç bir sanat ahlâkına uygun bir ölüm şekli değil. Beni Gönül Yazar yapan Maksim Gazinosu'dur. Yıllarca orada çalıştım. Çok acı günlerim de oldu, çok ağladığım saatler oldu. Onları unuttum ben, herkese hakkımı helal ettim. Herkes'te bana haklarını helal etsin" diye konuştu.

Boğaz manzaralı evinde tek başına yaşadığını belirten Gönül Yazar, "Denizi seyretmiyorum, şömineyi de yakmıyorum" diyerek 7'inci kez evlenmek istediğini belirtti.

EVLENMEK İSTİYORUM
Bu güne kadar 6 defa evlendim diyen Gönül Yazar,"Hala Taş Bebek gibiyim ve güzelim. Eğer bana uygun anlaşa bileceğim bir bey çıkarsa 7'inci defa nikah masasına otururum. Mutlu olmak aşk içinde yaşamak istiyorum. Bu da benim en doğal hakkım" dedi.

DÜN BENİM ALTIMDA ÇIKANLAR BUGÜN ADIMI ZİKRETMİYOR

Yıllarca Zeki Müren ve Behiye Aksoy'la birlikte çalıştıklarını söyleyen Gönül Yazar, sanat dünyasında ki vefasızlığa da dikkat çekti. Sanatçı, "Dün benim altımda çıkanlar bugün adımı zikretmiyorlar. Gelişim Orkestrası benim için kuruldu. Onlar bile sahne aldıkları sanatçıları sayarken Ajda Pekkan'ı sayıyor benim ismimi saymıyor." dedi. Göksel Arsoy'la da 'Taş Bebek' filminde birlikte oynadıklarını belirten Yazar, "O bile ismimi söylemiyor, ne o adımdan mı utanıyorlar" diyerek sanat dünyasına olan kırgınlığını belirtti.

Editör: TE Bilisim