Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat başkanlığında, sanat danışmanlığı ve koreografisini Atilla Kaplakarslan’ın organizasyonunu ise Vizyon Production’un yapacağı “Miss And Mr Fashion TV Türkiye” modellik yarışması finalistleri Gündoğan’da The Blue Basphorus Hotel’de oldukça keyifli  saatler geçirdiler.

Önce Zeki Triko mayoları için otelin beach bölümünde podyuma çıktılar, ardından da sahildeki trambolinlerde çocuklar gibi eğlendiler.  Gelecekte bu yarışmanın verdiği fırsatları değerlendirerek iyi birer model olmayı istediklerini belirten finalistler ünlü oyuncu Salih Güney’le de bir araya gelerek sohbet ettiler.
50.yıla özel “selfie”…
Bodrum’da “Miss And Mr Fashion TV Türkiye” yarışmasının finalistleri ile bir araya gelerek onlarla sohbet eten ve oyunculuk deneyimlerini anlatan ünlü sinema oyuncusu Salih Güney 50. sanat yılını kutladığı bu yıla özel bir sürpriz de yaptı. Ünlü sanatçı yarışmacı güzellerle eline fotoğraf makinesini alarak “selfie” pozu çekti. Güney “Benim bu sene elli yılım geride kalıyor. Her zaman yıllar geçse de genç ve zinde kalmaya özen gösterdim. 70’li yaşlarına göre çok genç sayılırım. Bence bu özel yılın içinde en güzel şey bu fotoğraf oldu. Selfie modasına bende böylece uymuş oldum’ dedi.
Salih Güney 24 Haziran gecesi  Rocks Hotel ana sponsorluğunda Bodrum Billonaire’de yapılacak final gecesinde jüri üyeleri arasında olacağını belirtti.
 
 
Salih Güney Best Modeller ile selfie yaptı

Kampta çocuklar gibi eğlendiler…

Güzeller kampta çocuklar gibi eğlendiller. Usta oyuncu Salih Güney güzellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Editör: TE Bilisim