Sevilen şarkıcı Gökçe Kırgız, meslektaşı Yılmaz Taner ile evlendi. Şarkıcının Mustafa Akay imzalı gelinliği dikkat çekti. Nikahın ardından konuşan ünlü çift, "Çok mutluyuz" açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Yılmaz Taner ile evlendi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen nikaha pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetli katıld

Kırgız, geçtiğimiz hafta Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı, "Anne olacak mısınız?" sorusuna "Bebek olursa güzel olur" cevabını vererek annelik sinyali vermişti.


Gökçe Kırgız ve Yılmaz Taner, gelin arabasında da poz verdi. Gökçe Kırgız, Kalbime Gömerim O Zaman, Son Rötuş gibi şarkılarla müzik piyasasında dikkat çekmişti.

GÖKÇE KIRGIZ KİMDİR?

Gökçe Kırgız, 1989’un ekim ayında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Arel Üniversitesinden mezun olduktan konservatuvarda yüksek lisans yapmaya başladı. 2000'li yıllara arabesk tadında söylediği 'Kalbime Gömerim O Zaman' isimli şarkıyla fenomen oldu. Şarkısını yayınladığı yıllarda lise son sınıf öğrencisiydi. Bu nedenle albüm çalışması yapamadı. Gökçe Kırgız, ilk albümü Yıldızım'ı 2009 yılında çıkardı. 2017 yılında evlenen Kırgız, daha önce verdiği bir röportajda müzikten asla kopamayacağını anlatmıştı.

YILMAZ TANER KİMDİR?

Yılmaz Taner 1 Ocak 1982 senesinde Adapazarı’nda dünyaya gelmiştir. Aslen Sakaryalı olan başarılı şarkıcı Oğlak burcudur. Yılmaz Taner, eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Müziğe ilgisi küçük yaşlara dayanan Yılmaz Taner ortaokul senelerinde gitar çalmaya başlamıştır. Gitar çalmasını geliştirdikten sonra lise döneminde belediye organizasyonlarına katılmaya başlayan Yılmaz Taner, “Muğla Üniversitesi Müzik Eğitimi Anabilim Bölümü”nden mevzun olmuştur. Okulunu başarıyla bitirdikten sonra 2011 senesinde “Misafirperver” adını verdiği ilk albümünü piyasaya çıkaran Yılmaz Taner, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesi de elde etmiştir. Söz yazma yeteneğine de sahip olan Yılmaz Taner’in albümündeki tüm şarkılar kendi imzasını taşımaktadır.

Kaynak : Snob Magazin

Editör: TE Bilisim