Kanaltürk ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2.Sayfa'ya konuk olan Seda Sayan, twitter, facebook farketmez diyerek hayranıyla da evlenebileceğini söyledi.

Sayan “Benim hayatıma giren evlendiğim kişi benim yaşadığım şartları yaşamak zorunda. İster holding sahibi olsun, ister boyacı badanacı olsun, benim düzenime uyacak” dedi.
Seda Sayan - Erkan Çelik
Adı aşk dedikodularına karıştığı twitter'dan tanıştığı Erkan Çelik'le aşk yaşamadığını söyleyen Seda Sayan; “Evli biriyle ilişki yaşamam. Ben vicdanı olan bir insanım” dedi. Birlikte Dubai'ye tatile gittikleri yönünde ki haberlerle ilgili olarakta “Madem böyle Bir şey var, çıkarın resimleri” diye meydan okuyan Seda Sayan “Ben yok diyorsam yoktur” dedi.

Seda Sayan " 'Erkan beyin dişlerini yaptırdı' diyorlar. Ayıp,
bunlara cevap bile veremez o utanır" diyerek sinirlendi.
Ayakkabı boyacısına da aşık olabilirim, onun kalbi yok mu? Hayranımla da evlenebilirim” diyen Seda Sayan; hayranlarıyla tanışıp görüştüğünü belirterek; “İpek Durkal ve Başak (Çokan) da şahit, geçenlerde bir hayranımla sohbet ettim. Ne oldu, incilerim mi döküldü?” diyerek Amasyalı hayranı Erdal'la ilgili bir anısını da paylaştı. Sayan; “Erdal'a 'sen canım kardeşimsin' dedim, çok üzüldü. 40 yaşından sonra bunu da öğrendim sakın hayranınıza 'kardeşim' demeyin dedi..

Erkan Çelik ile aşk yaşayıp yaşamadıkları yönünde ki ısrarlı sorulara “ İlişki yok diyorsam yoktur. Hayranıyla tek klip çeken benmiyim?” diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Olcay Ünal SERT
Editör: TE Bilisim