KAPIDAN ÇIKTIĞIMDA VURULABİLİRİM!

Bu camiada herkes bir yol çizmiş, herkes bir yoldan gidiyor… Uğurkan Erez bana sahip çıkmadı, asansöre almadı. Bana tek sahip çıkan Şenay Akay’dı. Bana oturduğu sandalyeyi verdi…

Bir derdim olduğunda kimseye anlatamam. Çok tehdit aldım. Halende tehdit ediliyorum. Şu an bana kimse ulaşamıyor, annem ve kardeşlerimi tehdit ediyorlar. Buradan kapıdan çıktığımda vurulabilirim!

Bu saatten sonra ne olur, ne biter bilemem. Başka genç kızlar yanmasın, ölmesin.

DEFNE JOY RÜYAMDA 'BANA YARDIM ET' DİYOR

Defne Joy Foster’in uyuşturucudan öldüğüne inanıyorum. Rüyalarıma giriyor. Rüyamda “Bana yardım et!” diyor. Tekrar o kişiler sorgulansın, ifadeleri alınsın. O konuda kafamda çok soru işaretleri var…

BAKALIM NELER OLACAK?
Esin Övet’in tekrar hayatını sonlandırmayı düşünüyor musun?’ sorusuna, Senem Kuyucuoğlu, “Bakalım neler olacak?” diyerek yanıt verdi.

"Hiçbir zaman maddiyata önem vermedim." diyen Senem Kuyucuğlu, fotoğraflarını internete sızdıran kişinin hasta olduğunu söyledi.

Hayatını sonlandırmak için mi mektup yazdın’ sorusuna Kuyucuoğlu, “Benim ailem düzgün insanlar…  Aileler ayrılıyor mu ayrılsınlar, devam mı ediyorlar devam etsinler… İlişkiniz bitti mi bitirin!

BAŞKALARININ PARALARINI YİYOR, KREDİ KARTI DOLANDIRICILIĞI YAPIYOR
Mert Ortaç cezaevinden nasıl çıktı sorusuna Senem Kuyucuoğlu, “Barlara parasını ödeyemeyince hapse girdi. Ben avukat parasını ödedim. Annesi evini sattı barçlarını ödedi. Kadıncağıza yazık! Mert Ortaç’ın ağzı çok güçlü, çok güzel konuşur,a ilesini bile etkiler. Maddi durumu iyi değil, başkalarının paralarını yiyor. Kredi kartı dolandırıcılığı yapıyor. Ben Bilişim Suçlarına ifademi verdim. Kendi suçumdan dolayı beni insanlara şikayet etti, e-mail atmış. Şimdi de kendi kendini ihbar etti.

TOLGA KAREL VERMEDİ

Ben kendim içtim, kimse vermedi. Ben onu (Tolga Karel) temizliyorum, o vermedi! Mert hayatımı bitirdi… O su verdi bana. O çocuk sosyal medyadan benim hesabımdan yazıyor… Ben öyle bir şey demedim.

MERT BANA ‘TEDAVİ OL’ DEMEDİ, HAYATIMI BİTİRDİ, BİR DAHA ÇAĞIRSA GÖRÜŞMEM
Mert bana hiç ‘tedavi ol’ demedi! Mert hayatımı bitirdi… Bizim ülkemizde bir açıklamayla ünlü olmak kadar kolay bir şey yok. Ben artık çalışmak istiyorum. Dizilerde olabilir. Ben çok hırslı bir insanım. Güzellik yarışmasında 2 hafta kampta en mükemmelini yapmak için çalıştım. Ben disiplinli bir insanım. Hayatım boyunca kimsenin yüzünü kara çıkarmadım. Şu anda annemle birlikte yaşıyorum. Ben yemeğe gittiğimde artan yemeği fakir insanlara, hayvanlara vermek için paketleyip veren insanım.

GEMİLERİ YAKTIM ARTIK
Ben magazin seven biri değilim. Bir kere TV’de kendimi izlemedim. Mert çağırsa da bir kere daha görşmem… Ben gemileri yaktım artık. Bu saatten sonra beni hiçbir tv programında göremeyeceksiniz. Hiçbir yere konuşmayacağım, size güvendiğim için geldim. Bu saatten sonra, yeni Senemler yeni Bircanlar olmasın! Canım yanmış yanacağı kadar. Lütfen benim hayatımla ilgilenceğinize kendi hayatınızla ilgilenin. Benim durumuma düşmeyin!

MERT GİTSİN KENDİNE İŞ GÜÇ BULSUN, YETİM HAKKI YEMESİN!
Mert gitsin kendine iş güç bulsun, yetim hakkı yemesin. Dolandırdığı sadece büyük kurumlar değil, memurlarda var…

ANNESİNE SARILARAK AĞLADI
Senem Kuyucuoğlu programın finalinde annesi canlı yayın stüdyosuna girince boynuna sarılarak ağladı…
Editör: TE Bilisim