Olayın ardından Kuyucuoğlu'ndan ses çıkmazken, annesi Nergis Kuyucuoğlu kızının düştüğü batağı şu sözlerle anlatmıştı...

HACKER YAYMIŞ

Kızımı 9 aydır görmedim. Bir süredir Cape Town'daydı. Bu fotoğraf ve videoları bir hacker yayıyor. Senem'in bilgisayarını, her şeyini almış. Hazmedemedikleri bir şeyler olmalı ki bunlar ortaya çıktı.

TEHDİT ALIYOR

Senem şu an İstanbul'daymış. Biz İzmir'deyiz. Cape Town'daki kasetleri yayan adam ölümle tehdit ediyormuş. Bu adam dün internetten Senem'e mesajlar yolladı, "Seni mezara gömeceğim, adamlarımı yollayacağım" diye. Senem'e karakola sığınmasını söylüyoruz. Adam "Polisleriniz bana ne yapabilir?" diyor.


FBI DA ARIYOR

"Adı M.O. olan o hacker'ı FBI da arıyor. Bu insan Senem'e "kardeşim" diyordu ve bunları yaptı."

ÇOCUĞUMU KURTARIN

"O fotoğrafları gördüğümde yer yarılsaydı içine girseydim. Çocuğumu kurtarın! Hastaneye götürdüm ama '24 yaşında kendi iradesi var' dediler. Baskı yapınca kaçtı. Uyuşturucu kullandığını 9 ay önce öğrendim ve hastaneye yattı. Sonra ablasından öğrendim ki, meğer çok daha önceden başlamış"

BUNU YAPANLARI TANIYORUM

"Kızım "Türkiye'de bir şey olamadım yurtdışında kendimi geliştireceğim" diyerek yurtdışına gitti. Orada saçma sapan insanlarla karşılaştı. Burada ünlü mankenler var kızımı uyuşturucuya alıştıran. Hepsini biliyorum ama açıklamak istemiyorum. Bunları yapanların çarpık ilişkileri var. O isim herkesin tanıdığı biri. Herkes biliyor ama kimse korkusundan şahitlik yapamıyor."

ARTIK KIZLARLA ÇEKECEKSİNİZ

" Senem Kuyucuoğlu, Hakan Meriçliler ile ilişkisi bittikten sonra yaptığı açıklamayla dikkat çekmiş ve sanki bugün çıkan fotoğrafların sinyalini vermişti.: "Artık gecelerde kız kıza geziyoruz. Beni bir erkekle çekemeyeceksiniz."

"Senem Kuyucoğlu geçtiğimiz yıllarda aşırı Alkol tüketimi ile ilgili magazin sayfalarında boy gösterdi. cihangir'de bir kafede beş saat oturarak alkol alan Kuyucuoğlu, gecenin ilerleyen saatlerinde erkek arkadaşına tokat atmıştı."

Senem Kuyucuoğlu’nun kokain partisindeki görüntülerini yayınlayan arkadaşı Mert Ortaç, “Onun göz göre göre ölüme yürümesine seyirci kalamazdım, artık tedavi olacağından eminim, amacıma ulaştım” dedi...

Manken Senem Kuyucuoğlu’nun sosyal medya hesaplarını hack’leyen ve fotoğraflarını sızdıran Mert Ortaç; ünlü mankenin TV ekranına çıkıp konuşmasının ardından amacına ulaştığını söyledi...

Ortaç; Kuyucuoğlu’nun hesabından şunları yazdı: “Arkadaşlar bu hesap Senem Kuyucuoğlu’nun kontrolünde değildir. Dünden beri size bu tweetleri, sms’leri, fotoğrafları servis eden benim.”

Ortaç, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Belki birçok kişi yaptığımı yanlış bulabilir fakat tek bir nedenim vardı. O da, Senem’in kendi gerçekliğine dönüp bir şeyleri kabul etmesi ve silkelenip kendine gelmesi, tedavi olmasıydı...

Bu akşam haberlerde gördüm ki, amacıma ulaşmışım. Senem bunu Tolga Karel gerçeğini itiraf ederek ve gözümün içine bakarak söylediği sözle kanıtladı.”

ÖZ KARDEŞiMDEN BiLE YAKINDI

Ortaç: “Artık Senem’in tedavi olacağından eminim. Yaptığım paylaşımlara son veriyorum. Kendisi hiçbir zaman benim düşmanım olmadı. Her zaman öz kardeşimden bile daha yakındı...

Göz göre göre ölüme yürümesine daha fazla seyirci kalamazdım. Onu resetlemek için buna mecburdum. Umarım her şey dilediği gibi olur.”
Editör: TE Bilisim