“Türklerden uzak durdum. Yine evlenebilirim. Bu sefer kesinlikle bizden olacak. Birlikte olduğum kadın beni tanımasın istiyordum, bunlar bilmiyordu, kendimi onlara yabancı birine anlatmaya çalışmak bana heyecan veriyordu”

---

Jülide Ateş, Serdar Ortaç’a “Biseksüel misiniz?” dedi!

Serdar Ortaç: “Yok. Dünyanın her yerini gezdim, her milletten bir sürü insan tanıdım, hiç içimden öyle bir şey gelmedi… Ben kadın severim, malum! O yüzden değilim!”

---

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği, başarılı sunucu Jülide Ateş'in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor.

Jülide Ateş’in 30 Temmuz Perşembe akşamı konuğu Serdar Ortaç oldu.

Serdar Ortaç, tüm gerçekçiliği ile Jülide Ateş’in kendisine yönlendirdiği 40 soruyu yanıtladı, o soruların içinde şimdiye kadar hiç sorulamayanlar vardı. Ortaç bütün içtenliğiyle hiçbir soruyu pas geçmeden çocukluğundan ailesine, hastalığından şarkılarına, aşklarından eşine, boşanmasına, Tarkan’a, Demet Akalın’a, Ebru Gündeş’e, Ahmet Kaya’ya kadar 40 soruyu tüm gerçekliğiyle yanıtladı.

İŞTE SERDAR ORTAÇ’LI 40’TAN SATIR BAŞLARI:

KUMARA TÖVBE ETTİ Mİ?

Serdar Ortaç, Jülide Ateş’in bu sorusunu şöyle yanıtladı: “Bak şimdi param yok oynamak istemiyorum. Ama korkuyorum ilerde tekrar param birikirse yine oynar mıyım? O yüzden buna direkt “tövbe ettim bir daha oynamayacağım” diyemem. Yarın bir konser sonrası yine bir yere gidilir, o iradem var mı ona emin değilim! Oynamasam süper güzel olur, hayatım değişir! Ama mal da mülk de gözüm yok, bazısı hırslıdır 3 ev daha alırım der, kumardaki hırsımı hayatıma kullansam daha iyi olurdu!”

---

TARKAN İÇİN SÖYLEDİKLERİMDEN UTANIYORUM!

Jülide Ateş, 40’ta Serdar Ortaç’a Tarkan için söylediklerini hatırlatarak “2011 yılında Kral Tv Ödül Töreni’ne katılıyorsun, Tarkan’ın kulisten ödülünü almaya gelmemesini eleştiriyorsun diyorsun ki “Popstarlık oyunları nereye kadar?” Ardından da Tarkan’ın uyuşturucu operasyonu oluyor, buna da eleştiri getiriyorsun diyorsun ki “İstediğin kadar star ol, devletin 2 dudağının arasına bakar senin starlığın diye…” Tarkan’ı star olarak görmüyor musun? diye sordu. Serdar Ortaç, Tarkan sorusunu şöyle yanıtladı:

“Kesinlikle megastar Tarkan. 10 sene önce, 40 yaşındayım, yetişkinim de yani! Bunu demiş miyim kesin? Sana güvenirim Jülide. Devletin 2 dudağının arasında lafını kabul edebilirim, baya Tarkan’ı gömmüşüm burada! Şu an utanıyorum, büyük pişmanım şu an. Ama devletin 2 dudağının arasındadır her şey orası doğru. Tarkan’ı star olarak görüyorum, megastar bence. Orada dediğimden de utanıyorum.

---

SERDAR ORTAÇ YILLAR SONRA EBRU GÜNDEŞ KÜSLÜĞÜ İÇİN KONUŞTU: “OLDUYSA OLDU NE YAPAYIM YANİ!”

Jülide Ateş, “Ebru Gündeş’le çok samimiydiniz. Ardından aranız açıldı, Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab tutuklandığı gün sen Demet Akalın’la birliktesin diyorsun ki “Demet’le Çeşme’deydik, ne olduğunu anlayalım yarın ararım” diyorsun, aylar sonra da “Demet Akalın benim için Ebru’ya ‘aman Reza içeri girdi neden arayayım” demiş” diye bir haber düştü. Ebru da bunları benim söylediğime inanıp yüzüme bile bakmadı, arkadaşlığımız böylelikle çöpe gitti demişsin. Ebru Gündeş’le aranız Demet Akalın yüzünden mi bozuldu?” sorusunu yöneltince Serdar Ortaç’tan yine hiçbir yerde kullanmadığı cümleler geldi:

“Biz Ebru’yla ayrılmaz ikiliydik, hatta beni şöhrete adım attıran Ebru’dur. Radyoda beni buldu ve gel sana kaset yaptıracağım dedi ve beni o götürdü. Reza tutuklandı, ben o gün sohbette galiba gene bir pot kırdım! Demet’e mi dedim, oradaki gruba mı dedim; ‘Dur bi olayı anlayalım ne olduğunu görelim yarın geçmiş olsun derim’ dedim. O kadar! Acaba o kulağına başka mı gitti? Oradan mı bana kızdı? Şu an arkadaşlığımız kötü. Görse selam veriyor tabii ama eskisi gibi Serdarım yok artık! Ama ne gitti kulağına bilmiyorum ki! Orada kendimi haklı görüyorum! Hemen geçmiş olsun diye yazmadım. Ertesi gün unuttum mesaj atmayı, öyle gitti… Ama olduysa da oldu, ne yapayım yani! O da benimle dostluğunu o yüzden bitirdiyse canı sağolsun! Ben dostluğumu kolay bitirmem yani. 1 hatası 2 olacak 3 olacak 5 olacak! Belki benim de 5 tane varsa… Bir de ona sormak lazım… Bilmiyorum.”

---

O SES TÜRKİYE! ACUN ILICALI!

O KOLTUK BENİM OLMALIYDI!

Jülide Ateş: “Acun’un teklifini kaçırdığınıza pişman mısınız?”

Serdar Ortaç: “Evet çok pişmanım. O Ses Türkiye’de ben olmalıydım. Tam benim koltuğum bence. Evet Acun beni aradı, ‘Serdar bir program yapıyorum muhteşem olacak Türkiye’de bir ilki başaracağız, Kenan Doğulu ve seni istiyorum’ dedi. Tamam abi dedim. Neye mal olur? Şu kadar olur abi dedim. Çok fazla mı dendi, bütçe mi beğenilmedi, yoksa ben onu eğlenceye mi çağırdım, onu tam hatırlamıyorum. Buna cevap veremem. Ama soru zaten bu değil. Evet pişmanım! O koltuk benim olmalıydı! Çünkü ben orada güzel konuşurdum.”

---

AHMET KAYA İÇİN HER GÜN ÖZÜR DİLİYORUM!

BİR TEK BEN Mİ VARIM? BEN PİŞMANLIĞIMI DİLE GETİRİYORUM! HEPİMİZ SUÇLUYUZ!

Jülide Ateş, “Ahmet Kaya’ya haksızlık ettiğini düşünüyor musun?”

Serdar Ortaç: “Yüzde 100 haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Bir daha aynı şey olsa asla öyle bir şey yapmam, o grubun içine de girmem, o sahneye de çıkmam, marş da okumam. 10. Yıl marşını bile okumam! Onu dahi okumam! Ahmet Kaya hayranları inşallah beni affeder, çünkü sürekli, her gün özür diliyorum. Sn. Cumhurbaşkanı çıktı parti meclisinde diyor ki ‘hepiniz oradaydınız’ sanki ben Birleşmiş Millet sözcüsüyüm, olay bana bağlandı, her gün özür diliyorum. Bir tek ben mi varım? Ben pişmanlığımı dile getiriyorum diyorum ki bir daha böyle bir şey asla yapmam ve çok yazık bir şeye sebep olduysam, hepimiz suçluyuz o zaman. Ama kaderi buymuş, Ahmet Abi de rahmetli oldu, babam da rahmetli oldu. Bu kaderdir!

---

İŞTE 10 YIL SÜREN EVLİLİĞİ, BÜYÜK AŞKI: CHLOE LOUGHNAN

“Sevmek konusunda yanılmadım, doğru kadını sevdim. Karakter olarak da çok iyi bir karakteri vardı. Öyle para felan harcamazdı, küçük dükkanlardan 3 liraya 5 liraya çantalar alırdı. Ben derdim hatta sen Serdar Ortaç’ın karısısın 3 liralık çanta takma. Yok derdi, ben bir çantaya o parayı verir miyim? Çünkü İrlanda’da o kendi ailesinden öyle görmüş. O ailesinden tutumu görmüştü, benimleyken de şımarmadı. İyi bir kızdı Chloe. Türk olsaydı, evlendiğimizde 25 yaşını geçmiş olsaydı, şimdi çoluğumuz çocuğumuz vardı. Hata varsa genç olması ve kültürünün farklı olması olabilir. O da hata değil, benim en güzel hazinem oldum. Ömür boyu koskoca anılarım oldu”

BOŞANDIĞIM İÇİN PİŞMANIM!

Jülide Ateş Serdar Ortaç’a “Boşandığınıza pişman mısın?” sorusunu yöneltti.

Ortaç: “Evet. Pişmanım. Sürebilirdi. Pişmanım. Ama tekrarı olmaz! En güzel şey, birbirimizi şükranla anmak. Ama pişmanım! Keşke devam etseydi. Dürüstçe evet” yanıtını verdi.

CHLOE ÇOK GENÇ EVLENDİ. BİRAZ BİREYSEL YAŞASAYDI BU EVLİLİK BİTMEZDİ!

Jülide Ateş: Chloe ile olan evliliğinizde ayrılmayı kim istedi?

Serda Ortaç: “Ben söyledim ayrılalım diye, fakat o ayrılmaya getirdi. Benim için zor oldu ayrılalım demek, ama baktım ki o böyle mutlu değil. Hiç konuşmasa bile ayrılmak istediğini hissettim. Ben blöf de yapmış olabilirim, tamam o zaman ayrılalım demiş olabilirim! Ayrılalım dersen tabii ki çeker gider diyorlar. 18 yaşında tanıdım ben Chloe’yi, 18 yaşında sevebilir 28 yaşında nefret edebilir. Kadın böyle düşünebilir, çünkü ilk tanıdığı adamsın, hiçbir şey yaşamamış, o yüzden hak veriyorum ben Chloe’ye… Çok genç evlendi, biraz bireysel yaşasaydı bu evlilik bitmezdi, boşanmazdık bence! Benim de bir sürü hatam var!”

CHLOE’YE YANINDA KALMASI İÇİN PARA TEKLİF ETTİ Mİ?

Jülide Ateş: 500 bin TL karşılığında evliliğinizi uzatmanız magazin basını tarafından iddia edildi. Chloe’ye yanınızda kalması için para teklif ettiniz mi?

Serdar Ortaç: “Hayır hiç para teklif etmedim, hatta kız bana boşanacağımız gün oturduk konuşuyoruz, ‘Şu 3 lira benim yeniden hayatımı kurmam için yeter’ dedi. Öyle deyince ben ‘Sen bana 9 sene kadınlık yaptın bu lafa da kadınlar kızıyor, sen bana 9 sene eş oldun sana 3 lira değil 300 lira vereceğim’ dedim, anlaştık el sıkıştık. Öncesi yok! Sana 500 lira vereyim yanımda kal öyle bir şey teklif edilir mi kadına? Sana para vereceğim yanımda biraz daha kal! Yok ya!” dedi

Editör: TE Bilisim