“Peri Tozu” ve “Kaybedenler Kulübü” gibi sinema filmlerinin yanı sıra “Arka Sokaklar”, “Ihlamurlar Altında” ve “Yemin” gibi dizilerde rol alan oyuncu Deniz Tunca şu sıralar bambaşka bir heyecan yaşıyor. Yeni sezonda yayına girecek ünlü bir sinema filminden televizyona uyarlanan dizide rol kapan Deniz Tunca magazin dünyasının Hülya Avşar’dan görmeye aşina olduğu tenis sporunu profesyonel boyuta taşıyacağını söyledi.

Eğitimi için setlere bir süre ara veren Deniz Tunca, Spor Akademisi’nden mezun olup, profesyonel spor hocalığına el atmaya hazırlanıyor. Spor Akademisi öğrencisi olan seksi oyuncunun hedefi tenis sporuna eğitmen olarak devam etmek. Bir süre önce kendisini “En iyi tenis oynayan oyuncu” ilan eden Deniz Tunca kortta verdiği tenis pozlarını Sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı.

Küçük yaştan beri tenis oynayan Deniz Tunca, “Zaten arkadaşlarımın ailesindeki miniklere tenis öğretiyordum. Akademiden mezun olduktan sonra bunu ilerletip profesyonel tenis dersleri vermek istiyorum. Ayrıca Fitness ve Pilates eğitmenliği için de hevesliyim.” dedi. Hollywood starlarının yaptığı gibi oyunculuk eğitimlerine sporun da dahil edilmesi gerektiğini düşünen Deniz Tunca talep gördüğü takdirde ünlülere de tenis dersleri verebileceğini dile getirdi.
Editör: TE Bilisim