Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile birlikteliklerini noktaladıklarını açıklamıştı. Şahin'in ayrılık öncesinde iş insanı Kerem Kamışlı ile yakınlaştığı iddia edildi. Önceki gün Boğaz'daki bir mekanda yemek yiyen Şahin ve Kamışlı'yı gören Aral, olay çıkardı. Aral ve Kamışlı birbirine girdi. Kavga büyüyünce Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı'yı denize attı.

Şevval Şahin & Yiğit Marcus Aral

Ünlü manken Şevval Şahin (21) ile yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral (31) geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı. Şahin ve Aral ayrılık haberini Instagram hesaplarından duyurdu.

Kerem Kamışlı

Ancak çiftten Şevval Şahin'in, ayrılık açıklamasından önce iş insanı Kerem Kamışlı ile yakınlaştığı iddia edildi. Önceki gün de Şahin ve Kamışlı, Boğaz'daki bir mekanda baş başa yemek yedi. Bunu öğrenen Aral mekanı bastı. Kamışlı ile Aral'ın arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Aral, Kamışlı'yı denize attı. Mekan çalışanlarının yardımıyla denizden çıkarılan Kamışlı'nın o anları sosyal medyadan paylaşıldı.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, yeni sevgilisi Kerem Kamışlı'yı sandalye ile denize attı!

"NE OLDU, DENİZE Mİ DÜŞTÜN!"

Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı'yı denize attıktan sonra kameralara yansıyan anlarda, imalı bir şekilde, "Ne oldu, denize mi düştün." dediği duyuluyor. Şevval Sahin'in de eski sevgilisi Marcus'un daha fazla zarar vermemesi için Kamışlı'nın önünde durduğu görülüyor.

Kerem Kamışlı & Şevval Şahin 

Yiğit Marcus Aral ve Şevval Şahin mutlu günlerinde.

"DEDİKODULARA FIRSAT VERMEK İSTEMİYORUM"

Ünlü modelin açıklamasının ardından Yiğit Marcus Aral da bir paylaşımda bulunmuştu. 'Dedikodulara fırsat vermek istemiyorum' diyen Aral, 'Sevgili Şevval Şahin ile 1.5 sene süren birlikteliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Şevval’in kariyerini etkileyebileceğinden endişe ettiğim dedikodulara fırsat vermemek için aslında tamamen özel hayatımızla ilgili olan bu kararımızı kamuoyu ile de paylaşmak istedim. Şevval'in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mesleğinde uluslararası başarılara imza atarak beni ve tüm Türkiye vatandaşlarını gururlandırmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.' mesajını paylaşmıştı.

KEREM KAMIŞLI KİMDİR?

Emine Sabancı Kamışlı ve Erhan Kamışlı'nın oğlu olan Kerem Kamışlı, Boston Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Kerem Kamışlı, babası Erhan Kamışlı gibi Esas Holding'te yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Annesi Emine Sabancı Kamışlı ise Esas Holding'te yönetim kurulu başkan yardımcısı. Kerem Kamışlı ayrıca Ali Sabancı'nın da yeğeni oluyor.

Editör: TE Bilisim