Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak yıllar sonra Hülya Avşar ile ilişkisi hakkında konuştu.

 Tanju Çolak, yıllar sonra ilk kez Hülya Avşar ile olan ilişkisi hakkında konuştu. Ünlü futbolcu, Avşar kızı'nın yeni filmi 'Selfi'de kendisine yer vermeyecek olmasına ilginç bir yorum yaptı.

* Hülya Avşar'ın Selfie filminden benimle olan sahnelerini çıkarması kendi ayıbıdır.

* Hülya Avşar ile ilişkimin kariyerimi etkilediğini düşünmüyorum.

* Benim altın ayakkabım var, gümüş ayakkabım var, bronz ayakkabım var... Bunlar başarılı olursan alınıyor. Ben oynadığım her takımda aldığım paranın hakkını verdim. Ben attığım gollerle hocaların tanınmasına yardımcı oldum. Haklarını helal etsinler. Ben futbolculuk hayatım boyunca hiç alkol almadım.


* Yıllar önce verdiğim röportajda üç hayalimi söyledim. Galatasaray'da oynamak istiyorum, Mercedes'e binmek istiyorum, Hülya Hanım ile tanışmak istiyorum. Üçünü de yaptım.

* Para gece hayatında kaybedilmez, para kumarda kaybedilir. Git en kral yerde yemek ye kaç para ödeyeceksin bin TL, bin 500 TL.

* Güzel yatırımlar yaptım. En huzurlu, en mutlu şekilde hayatıma devam ediyorum. Kira gelirlerim var, çalışıyorum, televizyondan para geliyor...

* 12-13 sene futbol oynadım. O hocalar benden sonra çok ekmek yediler.

* Saç dökülmesi en büyük kompleksimdi. Ben canlı yayınlara gidiyorum. Tepem çok açıktı. Ben her yayın öncesi, tuz gibi kafama boya döküyodum.

Bir döneme damga vuran futbolcu Tanju Çolak, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. (Kelebek)



Editör: TE Bilisim