Tatlıses kurdele kesmek için sahneye çıktı…

Ünlü iş adamı Dikran Masis’in sahibi olduğu Bit Pazarı alışveriş merkezine bir yenisi de Esenyurt’ ta eklendi. Dev alışveriş merkezinin açılışına ise ekonomi bakanı Zafer Çağlayan, Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ile iş adamaları ve ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’de katıldı.


Muazzez Ersoy coşturdu...



Muazzez Ersoy’un sahne aldığı açılışta konuklar yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkarak on metrelik kırmızı kurdeleyi hep birlikte kestiler. İş adamı Dikran Masis ile aralarında yılların sıkı dostluğu olan İbrahim Tatlıses kadim dostunu açılış gününde de yalnız bırakmadı. Yanında eşi Ayşegül Yıldız ile açılışa katılan Tatlıses, geldiği Bit Pazarı’nda adeta krallar gibi karşılandı. Bakan Zafer Çağlayan ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu protokol ve halk ünlü sanatçını ayakta karşıladı. Büyük sevgi gösterisi yapılan Tatlıses, diğer davetlileri de yanına alarak açılış kurdelesini kesti.
Açılış sonrasında konser veren Muazzez Ersoy’da bir ara Tatlıses çiftinin yanına giderek onlar için şarkı söyledi.


İbrahim Tatlıses açılışa eşi Ayşegül Yıldız ile birlikte katıldı.


Kısa şortu ile geldi…

İbrahim Tatlıses günlük koşturması içinde rahat olduğu için giydiği kısa şortu ve spor ayakkabıları ile açılışa katılması ve bu şekilde protokolde oturması ise dikkat çekti.
  
İbrahim Tatlıses şortla protokole oturdu.


Açılışı Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İbrahim Tatlıses ve Muazzez Ersoy birlikte yaptı.


Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy
Editör: TE Bilisim