Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, Suzan Kardeş oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Suzan Kardeş, samimi açıklamalarda bulundu.
 
Tolga Çevik ‘Türkiye’nin Charlie Chaplin’i
 
‘Arkadaşım Hoşgeldin’ adlı komedi programıyla ekranlara geri dönmeye hazırlanan Tolga Çevik ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlayan “Keşke ‘Arkadaşım Hoş geldin’ biran önce başlasa. Çünkü çok ihtiyacımız var. Son dönemin belki de 100 yılın Charlie Chaplin’den sonra gelmiş, Türk Charlie Chaplin’idir Tolga Çevik. Çok büyük bir yetenektir. İnsanlar programda bir kurgu olduğu düşünüyor. Fakat tek bir kelime kurgu yok. Bana da son dakika erkek, yada farklı bir karaktere dönüştür Tolgayı deniyor. Bende o karaktere dönüştürüyorum.  Ama her şey son dakika belli oluyor. Buda Tolga’nın muhteşem yeteneğinin eseri” dedi.
 
Motor Ustasını Dudaklarımı Kırmızıya Boyadım
 
Arabasını tamir eden motor ustasına dahi makyaj yaptığını belirten Suzan Kardeş “77 model bir Buick’im var. Tamire götürdüm ve eksiklerini tamamla dedim. Sen bizim usta almış benim arabanın tamponlarını kırmızıya boyamış. Ne yaptın dedim: Mikelaklajla falan  uğraşma diye bende kırmızıya boyadım” dedi. Bende çıkmayan rujla ustanın dudaklarını kırmızıya boyadım. Ama çıkmayan ruj olduğunu bilmiyordu. Tüm gün sanayi de kırmızı rujlu dudaklarıyla gezdi. 
Hiç rahatsız olmadı. Halinden de gayet memnundu” dedi. 
Editör: TE Bilisim