Azeri manken Günay Musayeva ile mutlu bir evliliği olan ünlü sanatçı, “Çocuk sahibi olmayan, çocuk yapmayan kadın bana göre yarım kadındır. Bana çok kızanlar olabilir. Çocuk yapma özelliği olupta yapmıyorsa, gerçekten yarım kadındır. Sebebi çünkü; evlat sahibi olmak çok kuvvetli bir duygu. Hiçbirimiz bu dünyada kalıcı değiliz, hepimiz kiracıyız! Çocuk sahibi olmak istememelerinin nedenini insanların biraz bencilliğine bağlıyorum.” dedi.

Çocuk olunca insanın duygularının daha da bir yumuşadığını söyleyen Karel; “Çocuk büyük bir sorumluluk. Kendi hayatından bir parçayı ona adıyorsun. Cihangir 5 aylık oldu. Dişleri çıkmaya başladı. Çocuk sahibi olunca böyle abidik gubidik şeylerin peşine düşüyorsun. Böyle oyuncaklar alıp duruyoruz. Bir yalandan ağlamaları var anlatamam” dedi.
Tolga Karel "Allah güç versin bana, 2'inci çocuğu da yapayım, 3'üncüyü de" diyor.

2, 3 tane daha çocuk yapmayı daha düşündüğünü söyleyen Tolga Karel; “İnşallah hepsi aynı eşten olur” diyerek espriyi patlatmayı da ihmal etmedi. 'Hayrola çatırdıyor mu, sıkıntılar mı var yoksa?' sorusuna yakışıklı oyuncu; “Hayır ya, esprisine söyledim” diyerek yanıt verdi. Günay hanımın Türkçeyi tam olarak öğrenmeye başladığını söyleyen Karel, “Cihangir'e masal kitapları okuyor. Gerçekten çocuk büyük sorumluluk, hayatının yarısını oraya adıyorsun, Allah güç versin bana 2'yi de yapayım, 3'ü de yapayım.” dedi. 
Tolga Karel, Etiler de bulunan Kahve Diyarı adlı mekanın işletme müdürü
olan arkadaşı Hüseyin Gedik ile objektiflere poz verdi.
Tolga Kerel
Editör: TE Bilisim