Başarılı sunucu Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman oldu. Başrollerini Bade İşçil ile paylaştığı ‘Eski Sevgili’ adlı sinema filmiyle seyirciyle buluşan Tolgahan Sayışman, ‘Hadi Be’ canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Berberlik ve Camcılık Yaptım

Küçük yaştan itibaren çalışmayı çok sevdiğini ve çocukluğunda berberde çıraklık ve camcı dükkanında çalıştığını söyleyen Tolgahan Sayışman “18 yaşıma kadar berberlik, camcılık dahil bir çok işi yaptım. Hem çalışmayı, hem de yaptığım işi çok seviyorum. Her zaman aile ekonomisine katkıda bulunmaya çalıştım.” diye konuştu.

Eylülde Geri Dönüyorum

Uzun bir aranında ardından eylül ayında yeni bir dizi projesiyle ekranlara geri döneceğini söyleyen Tolgahan Sayışman “ Eylül ayında ekranlara gelecek olan yeni bir dizi projesinin hazırlıklarına devam ediyorum. Kötü adam olmayacağım ama hataları olan bir karakteri oynayacağım. Alışılmamış bir rol değil. Oyunculuk çok güzel ama çok zor yanları da var” dedi.

Evin Salonunda Işın Kılıçlarım Var

'Star Wars' filmlerinin hastası olduğunu ve serinin ikinci filminde kullanılan bir ışın kılıcını evinin salonunda sergilediğini söyleyen Tolgahan Sayışman “ Çocukken ailem futbola ve Star Wars oyuncaklarına ilgimden şikayetçiydi. Artık koleksiyon yapıyorum. Star Wars’un ikinci filminde kullanılan bir ışın kılıcı şuan bende. Çok uzun uğraşlar vererek sahip oldum. Onu ve diğer Işın kılıçlarını evin salonun da sergiliyorum” dedi.

Para ve Şöhret Geçici

Para ve şöhretin geçici olduğunu asıl mutluluğun doğru insanı bulduktan sonra başladığını söyleyen Tolgahan Sayışman “Evlilik doğru insanı bulduktan sonra çok güzel. Yalnız mı öleceksin ki evlenmiyorsun. Para, şöhret her şey geçici önemli olan mutlu olmak. Ayrıca çocukları da çok seviyorum. Ben kız Almeda ise erkek çocuk istiyor” diye konuştu.

Halı Üzerinde Çok Dalgıçlık Yaptım

Çocukluğunda televizyonda izlediği filmlerden sonra, filmlerdeki karakterleri canlandırdığını söyleyen Tolgahan Sayışman “ Çocukluğumda çok usluymuşum bana oyuncak versinler kimseyle işim olmazmış. Birde bir film izlersem ertesi gün o karakterleri canlandırırdım. Halının üzerinde çok dalgıçlık yapmışlığım vardır” dedi.

Annemden Veto Yedim

Bir dönem motosiklet tutkusunun olduğunu ama annesine verdiği sözden sonra artık motosiklet kullanmadığını söyleyen Tolgahan Sayışman “Bir dönem motosiklet tutukum vardı. Çok heves ettim aldım. Bir gün beni motosiklete binerken görüntülediler. Hemen annemden veto yedim. O günden sonrada annemi üzmemek için artık motosiklet kullanmıyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim