Sahibi olduğu ve Türkiye’de D&R mağazalarında satılan SMS Audio™ serisi kulaklıklarının lansmanını yapmak için geçtiğimiz günlerde Trump Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluşan 50 Cent, imza etkinliği öncesi ünlü model Tülin Şahin’le bir araya gelerek moda üzerine konuştu. 

Tülin Şahin, 50 Cent’in büyük hayranı olduğunu belirterek “Kendisiyle tanıştığım için inanılmaz mutluyum. Çok sempatik, çok sıcakkanlı …” dedi.

Trump Alışveriş Merkezi’nde bulunan D&R mağazasında sahibi olduğu kulaklık ve aksesuar markası SMS Audio'yu lanse etmek üzere İstanbul’a gelen 50 Cent, hayranlarıyla buluştuğu D&R imza etkinliğinden önce ünlü model Tülin Şahin ile biraraya geldi. 50 Cent giyim tarzından kıyafet seçimine, favori renklerinden aksesuarlarına kadar birçok detayı ünlü model Tülin Şahin’le paylaştı.

CD imzalattı, oley yaparak kutladı

50 Cent ile Trump Towers’da biraraya gelen Tülin Şahin önce 50 Cent’e müzik cd’sini imzalattı. İmzayı aldıktan sonra mutluluğunu ‘oley’ yaparak kutlayan Tülin Şahin sonrasında kendi tv programı için ünlü rapçiyle moda ve giyim tarzı üzerine sohbet etti. Neşe ve kahkahayla geçen 20 dakikalık sohbet sonrası Tülin Şahin, 50 Cent ile ilgili izlenimlerini şu sözlerle anlattı:
“Ben büyük bir 50 Cent hayranıyım, o nedenle kendisiyle biraraya geldiğimde çok heyecanlandım, mutlu oldum. Modayı yakından takip ettiğini, stiline özen gösterdiğini, özellikle de aksesuar tutkunu olduğunu söyledi. Gerçekten çok sıcakkanlı, sempatik biri… İyi anlaştık diyebilirim”

Tülin Şahin ve 50 Cent buluşması ünlü modelin moda programı “Tülin Şahin ile Moda”nın 22 Eylül Pazar günkü yayınında da ekrana gelecek.

Editör: TE Bilisim