Bu yıl ilki düzenlenecek olan International Top Model of Cyprus Yarışması 22 Ekim Cumartesi akşamı Girne Lord's Palace Hotel'de yapılacak. 5 yıldır Kıbrıs'ta Modellik yarışması yapan H&V ajans bu yıl bir ilke imza atıyor. Yarışmayı uluslararası boyuta taşıyan H&V Ajansın patronu Hayriye Vurdu, 'Bu yıl ilki düzenlenen yarşmaya 18 ülke katılacak, önümüzdeki yıllarda ise bu sayının artacağını ümit ediyorum' dedi.

18 ülkeden modellerin katılacağı yarışmanın koreografisini Yusuf Azuz yaparken genel koordinatörlüğünü Aylin Arasıl üstleniyor.
Jüride , Cihan Ünal, Zeynep Mansur, Buray, Avni Kütükoğlu, Muammer Ketenci gibi ünlü isimlerin yanısıra sürpriz isimlerde yer alacak.
Yarışmaya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkiye, İngiltere, Fransa, Almanya, Macaristan, Latvia, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, Polonya, Litvanya, Estonya, İsveç, Gürcistan, Fillandiya, Romanya ve Rusya'dan katılan modeller ülkelerini temsil edecek.

Türk modelin Adriana Lima'ya müthiş benzerliği


Yarışma'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni Yıldız Avsar temsil ederken Türkiye adına Gökce Eygi yarışacak.
International Top Model of Cyprus Yarışması'nda favoriler arasında gösterilen ve Türkiye'yi temsil edecek olan Gökçe Eygi, dünyaca ünlü top model Adriana Lima'ya benzerliği ile dikkat çekiyor.
Editör: TE Bilisim