Miss Freedom of the World 2019 birincisi Gizem Şahin, ABD’de yayımlanan Style Cruze adlı moda dergisine kapak oldu. Reality show yıldızı Kim Kardashian’a olan benzerliğiyle dünya çapında ünlenen Şahin, şimdilerde tacını devretmeye hazırlanıyor. Başarılı model, eylül ayında düzenlenecek Miss Freedom of the World 2020 yarışmasında hem jüri üyeliği yapacak hem de tacını yeni birinciye devredecek.


Geçen yıl Kosova’da düzenlenen Miss Freedom of the World 2019 yarışmasında kazandığı birincilik, Gizem Şahin’e dünya çapında şöhret getirdi. Şahin hem güzelliği hem de ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian’a olan benzerliğiyle tüm dünyanın dikkatini üzerine çekti.


İKİ FARKLI KAPAK
“Türkiye’nin Kim Kardashian’ı” lakabıyla anılmaya başlayan Gizem Şahin, bu ay Amerika’da kapak güzeli oldu. Style Cruze adlı moda dergisi, ağustos sayısında kapağına tescilli güzeli taşıdı. Dergi, Şahin’in yer aldığı iki farklı kapak hazırladı. Öte yandan ülkede şöhreti giderek artan Gizem Şahin’e çekimleri Miami’de yapılan bir reality show programından da teklif geldi.


YENİ GÜZELİ SEÇECEK
1991, Eskişehir doğumlu Gizem Şahin, şimdilerde kraliçe tacını devretmeye hazırlanıyor. Başarılı model, eylül ayında düzenlenecek Miss Freedom of the World 2020 yarışmasında birinci olan güzele tacını devredecek. Şahin yarışmada ayrıca jüri üyeliği de yapacak.

Editör: TE Bilisim