Ünlü isimler Zorlu'da Bayram Alışverişinde görüntülendi. arış Arduç, Leyla Lidya Tuğutlu, Gülşen, Ozan Çolakoğlu, Murat Cevahir, Gizem Arabacıoğlu, , Mehmet Kırklar, Ceyla Aysal Kırklar objektiflere yakalanan isimler arasında yer aldılar.


BARIŞ ARDUÇ "BAYRAMA KADAR TATİL YOK"
Kiralık Aşk dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, önceki gün  Zorlu Alışveriş merkezindeydi. Her zaman olduğu gibi yine alışverişe Beymen Mağazası'na gelen yakışıklı oyuncu, yaz tatilini iple çektiğini söyledi.  Arduç, ''Bayrama kadar buralarda olacağım. Bayramda ise annemin ve babamın elini öptükten sonra inşallah güzel bir tatil yapıp,  dinleneceğim'' diye konuştu.  

GÜLŞEN - OZAN ÇOLAKOĞLU

YENİ EVLİ ÇİFT ALIŞVERİŞTE

Geçtiğimiz hafta Barcelona'da sürpriz bir şekilde dünya evine giren Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Terlik ve kısa şort uyumu ile dikkat çeken yeni evli çift, AVM'de mağazaları dolaşıp uzunca süre alışveriş yaptı. Daha sonra   Apple Store  mağazasına uğrayan Gülşne ve Ozan Çolakoğlu burada yeni ürünler hakkında bilgi aldı. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.
LEYLA LYDİA TUĞUTLU "YAZIN ÇALIŞANLARDANIM"

'Tatlı İntikam' dizisinin güzel oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Tuğutlu, setten fırsat bulduğunu belirterek, ''Alışverişe geldim arkadaşlar, yazın malum çalışanlardanım o yüzden fırsat buldukça boş zamanlarımda alışveriş yapıyorum'' dedi. 



MURAT CEVAHİR YENİ AŞKI İLE ALIŞVERİŞTE

İş adamı Murat Cevahir, Çeşme tatili dönüşü yeni sevgilisi Gizem Arabacıoğlu ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Baş başa geldikleri alışveriş merkezinde öncelikle Beymen'e uğrayan çift, daha sonra meydan katına geçerek alışverişe burada devam ettiler. Murat Bey, daha sonra Gizem Arabacıoğlu ile kendi motoruna binerek AVM'den ayrıldılar.



Murat Cevahiroğlu, yeni sevgilisi Gizem Arabacıoğlu ile Zorlu AVM'den ayrıldı.


MEHMET KIRKLAR & CEYLA AYSAL KIRKLAR

"BEBEK GELİYOR"
Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın kızı Ceyla Aysal Kırklar ve eşi Mehmet Kırklar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. İlk olarak İstanbul Morini Restoran'da güzel bir öğle yemeği yiyen çift, daha sonra el ele mağazaları gezerek, yazlık alışverişi yaptılar. Bu arada yaklaşık sekiz buçuk aylık hamile olan Ceyla Hanım, doğum için az bir süre kaldığını ve 
Editör: TE Bilisim