Ekran ve podyumlara yeni yüzler kazandırmak için yola çıkan başarılı organizatör Banu Noyan, koreograf Uğurkan Erez ve televizyoncu Armağan Çağlayan'dan oluşan Model of Celebrity ekibi İstanbul'da ilk kez Maltepe Park AVM'deydi.

Oyuncu ve manken adayı olan gençler jürinin karşısında yeteneklerini sergilemek için birbirleriyle yarıştı.

Maltepe Park AVM Müdür Yardımcısı Anıl Kutlu'nun da yer aldığı jüri 3 saat boyunca adayları tek tek inceledi.

Elemeleye jüri üyeleri Uğurkan Erez ve Armağan Çağlayan'ın atışması damga vurdu.

Armağan Çağlayan, "Oyunculuk şöyle bir şey; doğru rolde olursanız iyi oyuncu oluyorsunuz ama doğru rolde olmazsanız kötü oyuncu oluyorsunuz. Ekranlarda seyrettiğimiz dizilerde çok iyi oyuncular olduğu gibi çok kötü oyuncular da var. Onları izlerken saçlarımı yoluyorum. Ancak özellikle Kıvanç Tatlıtuğ mankenlikten gelip çok başarılı olmuş bir isim. Çok iyi bir oyuncu" dedi. Bunun üzerine Uğurkan Erez, "Burak Özcivit..." dedi.

Ancak Armağan Çağlayan "Kıvanç Tatlıtuğ" diye ısrar edince, ünlü koreograf bu kez "Kenan İmirzalıoğlu" dedi. Armağan Çağlayan, 3. kez "Kıvanç Tatlıtuğ" deyince konuklardan büyük alkış aldı.

Podyumda en beğendiği ismin Çağla Şıkel olduğunu söyleyen Uğurkan Erez, "Çağla Şıkel benim yanıma 15 yaşında geldi. Çok manken yetiştirdim ama 100 senede bir Çağla Şıkel gelmez. Bir Sezen Aksu bir Haldun Dormen nasıl bir daha gelmezse Çağla gibisi de podyuma gelmez. Çağla dünyanın her yerinde farkını gösterir.

Tülin Şahin, Güzide Duran, Özge Ulusoy da çok başarılı ama Çağla başka bir şey...
Bir mankende olması gereken şey önce karizma, zeka ve fizik" sözleriyle ünlü mankene övgüler yağdırdı.

Erez son olarak mankenlik yapmak isteyen gençlere Çağla Şıkel'i örnek almalarını söyledi.

Organizasyonun sonunda Banu Noyan doğumgünü olan Armağan Çağlayan'a sürpriz yaptı. Sahneye gelen doğumgünü pastasını görünce çok şaşıran Çağlayan, mumları üfledikten sonra Noyan'a teşekkür etti.

Ön elemeyi geçen 145 kişi jüri karşısına çıktığı seçmelerde 14 kişi yarı finale kaldı.
Editör: TE Bilisim