ZUHAL TOPAL - KORHAN SAYGINER'İN 
AİLE SAADETİ


Zuhal Topal, önceki gün eşi Korhan Saygıner ve kızları Line ile birlikte geldikleri Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdılar. Öncelikle mağazaları dolaşıp alışveriş yapan aile, alışveriş sonrasında İstanbul Morini'ye geçti.  Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner'in mutlu halleri ise dikkatlerden kaçmadı.


 MARİO GOMEZ ALIŞVERİŞTE
Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mario Gomez, önceki gün yakın bir arkadaşı ile beraber geldiği Zorlu'da objektiflere yansıdı. Yıldız futbolcu arkadaşı ile beraber mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı. Mario Gomez, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi. 

MEHMET ALİ ERBİL'DEN %50 VALE İNDİRİMİ SÜRPRİZİ!

Ekranların sempatik isimlerinden Mehmet Ali Erbil, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Bayram gezmesi yaptığını söyleyen ünlü şovmen, yakın dostları ile bir araya geldi. Alışveriş merkezinin meydan katında bulunan Cantinery'de dostları ile buluşan Erbil, uzun süre aynı mekanda oturdu. Alışveriş merkezinin çıkışında aracını beklerken görüntülediğimiz Mehmet Ali Erbil, neşeli ve keyifli halleriyle çevresinde herkesin neşe kaynağı oldu.
EMRE BELÖZOĞLU - TUĞBA GÜREVİN BAŞBAŞA STRES ATTI

Başarılı futbolcu Emre Belözoğlu, önceki gün eşi Tuğba Gürevin ile geldikleri Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Kısa süreliğine mağazaları dolaşıp alışveriş yapan çift, daha sonra yakın arkadaşı ile bir restoran da buluştu. Burada yakın arkadaşı ile birlikte yemek yiyerek sohbet eden çift, daha sonra alışveriş merkezinden kendi araçları ile ayrıldılar.

TÜRKAN SABANCI ALIŞVERİŞ TURUNDA

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Türkan Sabancı, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında yardımcısı ile birlikte mağazaları dolaşıp bolca alışveriş yapan Türkan hanım, günün çoğunu alışveriş merkezinde geçirdi. Alışveriş sonrasında yakın dostları ile Fauchon da buluşan Türkan Sabancı, burada da yemek yiyerek bolca sohbet etti. Türkan Sabancı'nın keyifli ve şık hali dikkatlerden kaçmadı.
Editör: TE Bilisim