Vahit Yıldız’ın damatlığı Faruk Saraç imzasını taşıyordu. Modacı Figen Bağzıbağlı’nın diktiği muhteşem bir gelinlik giyen gelin Burçin Yıldız’ın ODTÜ Matematik Mühendisliği bölümünden yeni mezun olduğu öğrenildi. Gelin hanımın saç ve makyajı ise Suzan Kardeş tarafından yapılmıştı.


KIRMIZI HALIDAN ARABAYLA GEÇTİ

Düğüne gelen konukları damatın ağabeyi ve BVS Group yönetim kurulu başkanı Bayram Yıldız kız kardeşleri, Özgül ve Nurcan Yıldız ile birlikte kırmızı halıda karşıladı.

Gelin ve damat Nossa Costa’ya kırmızı renkli, üstü açık, 1962 model Chevrolet İmpala bir otomobil ile geldiler.


Düğüne sanat, sosyete, iş ve medya dünyasının seçkin isimleri katıldı. Sibel Can, Ferhat Göçer, Seyyal Taner ve Taşkın Sabah Orkestrası’nın sahne aldığı görkemli törende Mehmet Ali Erbil sunuculuk yaptı.

Sahne alacağı düğün için mekana Volkswagen otomobil ile gelen Sibel Can, gazeteci ve televizyoncuları görünce otomobiliyle kırmızı halıdan geçip kulisteki odasının kapısına kadar gitti. Sanatçının makyajsız ve spor kıyafetle görüntü vermemek için böyle yaptığı öğrenildi.

NİKAHIN ŞAHİTLİĞİNİ 7 SEÇKİN İSİM YAPTI

Düğüne katılan seçkin isimler arasında, Emine-Tuncay Özilhan çifti, İnci-Yüksel Mermer, Hülya-Cem Kalyoncu, Sibel Vatandost, Semra Özal, Sevim Emre-Orhan Gencebay, Şadan Kalkavan, Aziz Hortoğlu, Bülent Ersoy, Adnan Şenses, Hasan Yıldırım, Linet, Mehmet Ali Erbil, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Nuray Hafiftaş, Ebru Yaşar, Oktay Kaynarca, Metin Şentürk, Tuğba Özerk, Yeliz, Soner Arıca, Gökhan Sezen, Mustafa Ceceli, Fatih Kıral, Mehmet Aslan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de vardı.

Düğüne, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, işadamı Erdoğan Demirören, sanatçılar İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti, Esra Erol-Ali Özbir, Aşkın Nur Yengi, Nilüfer, Özcan Deniz gibi isimlerin de bulunduğu yüzlerce ünlü isimden de kutlama çiçeği geldi.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in sunuculuğu üstlendiği törende çiftin nikah şahitliğini 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, sanatçı Orhan Gencebay, işadamları Yüksel Mermer, Tuncay Özilhan, Şadan Kalkavan ve Aziz Hortoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin yaptı.


MUHTEŞEM DÜĞÜNÜN LEZZETLİ MENÜSÜ

1500 konuğun ağırlandığı düğünde konuklara önce rokfor peyniri, beyaz peynir, baby enginar, zeytinyağlı kabak sarma, rose beef ve somon rulo’dan oluşan ‘Başlangıç Tabağı’ sunuldu.

Ardından, içinde patlıcan beğendi, deniz börülcesi ve jumbo karides bulunan Deniz Kızı isimli ‘Antre Tabağı’ ikram edildi.

‘Kopartma Salatası’ tabağı ise Lollo Rosso, Pollo Rosa, Erdivyen, Ahtopot otu, Göbem ve rokadan oluşuyordu.

Misafirlere ana yemek olarak karnıbahar, taco ekmeği, brokoli, ıspanak parmesan, kapya biber ve Frenk maydanozu eşliğinde, Cafe de Paris sos ile sunulan ‘Katmer Bonfile’ ikram edildi. Yemeğin ardından da meyve ve düğün pastası servisi yapıldı.


SİBEL CAN’DAN GÖZLERE VE KULAKLARA ZİYAFET

Nikah töreninin ardından sahneye Ferhat Göçer çıktı ve gelin ile damat, ünlü sanatçının söylediği ‘Cennet’ şarkısıyla dans ettiler. Ferhat Göçer’in aşk şarkılarının ardından, Taşkın Sabah Orkestrası sahne alırken, sahneye davet edilen Seyyal Taner sevilen şarkılarını seslendirdi.

Türkiye’nin 7 bölgesinin otantik danslarını yansıtan folklor gösterisi konuklar tarafından ayakta alkışlanırken son olarak ünlü sanatçı Sibel Can sahneye çıktı. Evlenen çifte mutluluklar dileyen Sibel Can iki saat sahnede kaldı ve 1500 konuğa hem güzelliğiyle hem şarkılarıyla kulak ve göz ziyafeti sundu.


Vahit Yıldız ve Burçin Yıldız çiftinin balayını Dalaman Hilton Oteli’nde geçirecekleri öğrenildi.

Editör: TE Bilisim