Geniş ürün yelpazesinde pek çok aksesuar ve takı markasının yanı sıra ünlü tasarımcıların ürünlerini de bulunduran Lidyana.com’un online dergisi “NumberL” zengin içeriği, dolu dolu haberleri ve röportajlarıyla her ay okurlarına renkli bir dergi sunuyor! Moda, yeme-içme, sağlık, güzellik ve ünlü röportajlarıyla dikkat çeken derginin bu ayki sayısında Yolanthe Cabau yer alıyor. “NumberL”ye özel pozlar veren ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Yolanthe Cabau formunu nasıl koruduğundan aşk hayatına kadar çok özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz ay Lidyana.com’da satışa çıkan aksesuar markası YC Jewels’in yaratıcısı Yolanthe Cabau, nasıl takı tasarlamaya başladığını şöyle ifade etti: “İki sene önce Milano’da bilezik yapmaya başlamıştım. Yaptıklarımı kolumda görenlerden çok güzel yorumlar ve iltifatlar aldım. Sonra moda sektöründeki insanlar birden bu renkli bileziklere yoğun ilgi duydular. Türkiye’ye taşındığımda ise Lidyana ile koleksiyonumu hayata geçirme şansına sahip oldum ve güzel bir maceraya atıldık.” diyen Cabau yaratmayı, boyamayı ve sanatla uğraşmayı çok sevdiğini belirtti. 
Aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi “Free a Girl”le ilgili de şu bilgileri verdi: “Free a Girl’ beş sene önce kurduğum bir vakıf. Dünyanın dört bir yanında cinsel istismara uğrayan kızlar için farkındalık kazandırmak istedim. Bu vakıf için tasarladığım bileziğimden elde edilen tüm gelir bu organizasyona gidiyor. Ayrıntılı bilgi için freeagirl.org sitesini ziyaret edebilirsiniz. ‘Free a Girl’ logosunu, nazar boncuğunu ve YC logosunu içeriyor.”

Tatlı, tutkulu ve güçlü
Ünlü futbolcu Wesley Sneijder’la nasıl tanıştıklarının hikayesini anlatan Cabau: “Wesley numaramı bir gazeteciden almış. Bana birkaç kez mesaj gönderdi, ilgilenmediğimi fark edince de aramayı denedi. Telefonunu açtığımdan itibaren birbirimizi tanımaya başladık, 3 ay sonrasında da buluşmak üzere anlaştık. İlk buluşmamızdan itibaren aşk hikayemiz başladı” diyerek eşi Wesley’yi bu üç kelime ile tanımladı: “Tatlı, tutkulu ve güçlü.”

Röportajdan başlıklar:
* “İstanbul’da da manken ve oyunculuk yapmayı isterim.”
* “Türk yemeklerine bayılıyorum. Özellikle döner ve lahmacun favorim.”
* “Evlilik yüzüğüm ile anneannemin evlilik yüzüğünün bana uğur getirdiğine inanıyorum. Hiç çıkarmadığım takılar arasında yer alıyorlar.”
* “Çantamda anahtarlığımı, şarj aletimi, telefonumu, makyaj çantamı, laptopumu, şeker, sakız, cüzdan ve pasaportumu bulabilirsiniz.”
* “Çocukları çok seviyorum, inşallah bir gün bizim de olacak.”

Bu muhteşem röportajın tüm detaylarını “Number L” dergisinden takip edebilir ve lidyana.com/numberl adresinden okuyabilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim