Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, son albümü ile fırtına gibi esen Demet Akalın, güzel oyuncu Bergüzar Korel, başarılı futbolcu Adriano Correia ile efsane manken Gizem Özdilli Zorlu AVM'de görüntülendi.

 
Yakın zaman içersinde ekranlara gelecek olan ''İçimdeki Fırtına'' dizisinin yakışıklı oyuncusu Yusuf Çim, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akşam üzeri geldiği AVM'de kısa süreliğine mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Çim, şöyle konuştu; ''Dizi çekimlerimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Set ortamı harika, herkesin enerjisi birbirini tamamlıyor. Yakın zaman sonra ekranlara gelecek dizimiz'' dedi. Yusuf Çim, daha sonra yakın arkadaşı Morini'de bir araya gelerek burada kahve içti.
Yakışıklı oyuncu Yusuf Çim Zorlu AVM'de objektife poz verdi.

ADRİANO CORREİA'DAN  TÜRK USULÜ ZİYAFET

Beşiktaş'ın Brezilya'lı futbolcusu Adriano Correia, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Adriano, bir yandan da hayranlarını kırmayıp fotoğraf çektirdi. Adriano Correia, işlerini hallettikten sonra Hacı Abdullah Lokantası'na geçerek burada Türk yemekleri yedi.

BERGÜZAR KOREL İZİN GÜNÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

''Vatanım Sensin'' dizisinin güzel oyuncusu Bergüzar Korel, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. İzin gününde geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Korel, şöyle konuştu; ''Dizimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Gelen tepkiler bizi daha da çok motive ediyor'' dedi. Bergüzar Korel, daha sonra kendi aracına binerek AVM'den ayrıldı.

DEMET AKALIN "KLİP ÇOK BEĞENİLDİ"

Başarılı şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Yakın arkadaşı ile geldiği AVM'de mağazaları dolaşan Akalın, şöyle konuştu; ''Yeni klip çok beğenildi. Bir günde 700 bin izlenme oldu. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum'' dedi. Demet Akalın, daha sonra Morini'ye geçerek burada yorgunluk kahvesi içti.

GİZEM ÖZDİLLİ ALIŞVERİŞ TURUNDA

Güzel manken Gizem Özdilli, önceki gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıyan ünlüler arasındaydı. Yalnız başına geldiği AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Özdilli, daha sonra bir mekana geçerek burada dostları ile bir araya geldi.

Editör: TE Bilisim