Milliyet Gazetesi'nden Sercan Kısmet'in haberine göre, fanatik Fenerbahçeli olduğu bilinen Ilıcalı’nın Trabzonspor- Fenerbahçe derbisini izlememesi dikkat çekti. Müsabaka oynandığı sırada mekandan çıkan Ilıcalı, ‘Fenerbahçe maçı ne olur?” sorusuna, “Maç hakkında konuşmak istemiyorum. Sonra uğursuzluk oluyor” dedi. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması için tekrar Dominik’e gideceğini söyleyen Ilıcalı, “İki gün işlerimden dolayı geldim. Yarın yine Dominik’e gidiyorum” dedi.

Mustafa Topaloğlu’nun performansını değerlendiren Ilıcalı, “Mustafa abi daha önce hiç zorluk çekmemiş. Çok rahat yaşamış gibi geldi. Kendisi bayağı zorlanıyor. Ama neşe kaynağımız. Mustafa Topaloğlu beklediğimizin çok üstünde performans sergiliyor. Ben bu kadarını beklemiyordum. Çok zorlanıyor. Her dakika açlık çektiğini hissettiren bir yarışmacı. Survivor mücadelesini çok iyi bir şekilde yürütüyor” diye konuştu. “Ünlüler de favoriniz kim?” sorusuna, “Favorim yok. Sonra söyleyince birinci oluyor. Ben yapımcıyım favorimin kim olduğunu söylersem yanlış anlaşılır. Sonra benim favorim birinci oluyor. ‘Teşkilat yaptı’ derler. O nedenle favorimi söylemeyeceğim” diyerek espri yaptı.

Ilıcalı'ya yemekte 19 yaşında yaptığı ilk evliliğinden olan kızı Banu eşlik ediyordu. Zeynep Ilıcalı'dan olan kızları Leyla ile Yasemin'inin ardından Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı da, ilk kez görüntülenmiş oldu.
Editör: TE Bilisim