Leyla ile Mecnun, Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Ben de Özledim gibi dizi ve filmleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aksak, yeni kitabının satışa çıktığı ilk gün hoş bir sürprizle karşılaştı. İmza gününe özel basılan ilk 1.000 kitap yaklaşık 3 saatte tükendi.
Etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aksak, Küsurat Yayınları'ndan çıkan 'Ben Orada Değildim Üstelik Siz de Yoktunuz' la alakalı şunları söyledi;
“Bu kitap, kavgalı olduğum hayatla barışma çabalarımın toplamıdır. Çocukluğum, ilk gençlik yıllarım, hatalarım, doğru bildiğim yanlışlarım, sahip çıkmaya çalıştığım umutlarım, sevdiklerim, kaybettiklerim, gerçekleşen hayallerimin şaşkınlığı, başarısızlık sandığım tecrübelerin utancı, hatırlayamadığım yüzler ve sesler var. Umarım keyifle okunur. "
Kitapların tahmin edilenden de hızlı tükenmesi sebebiyle, kitap alamayan ve imza gününe katılamayan okurların yoğun isteğiyle ikinci bir imza günü tarihi daha açıklandı. Aksak 10 Kasım saat 13:00'de bir kez daha 38.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yeni kitabını imzalayacak.

Editör: TE Bilisim