Cuma akşamları bir ekran klasiği haline gelen "Beyaz Show"un bu haftaki konukları belli oldu. Kısa bir süre önce yeni albümünü çıkaran MTV müzik ödüllü sanatçımız Emre Aydın yeni şarkılarını ilk kez Beyaz Show'da seslendirecek. 

Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi her zaman başaran Demet Evgar'da Beyazıt Öztürk'ün sorularını yanıtlayacak.
Kanal D’nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; rock müziğin güçlü yorumcularından Emre Aydın, Bir Erkek Bir Kadın programının oyuncuları Demet Evgar ve Emre Karayel ile “Tuttu fırlattı kalbimi” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Gökçe konuk olacak.
Programda; Emre Aydın, hem yeni single’ından hem de eski şarkılarından unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarken, başarılı oyuncular Demet Evgar ve Emre Karayel keyif dolu sohbetleriyle geceyi daha da neşelendirecekler. Gökçe de “Kaktüs Çiçeği” adlı yeni albümünün en hit şarkılarını seslendirerek, hem hayranlarına hem de Beyaz Show tiryakilerine müzik şöleni yaşakacak. Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr’leri, esprileri ve sürprizleriyle “Beyaz Show” bu gece de şahane! Sakın kaçırmayın!

Yayın Tarihi : 06 Nisan Cuma /2012
Yayın Saati : 23.00

Editör: TE Bilisim