TÜRKİYE’NİN en köklü magazin dergisi Hafta Sonu, 45’inci yaşını önceki akşam Günay Restoran’da kutladı.

Yeni Rakı’nın desteğiyle düzenlenen, sunuculuğunu Ahmet Selçuk İlkan’ın yaptığı ‘gazino gecesinde’ Muazzez Ersoy sahneye çıktı. Halil Karaduman ve saz ekibinin eşlik ettiği ünlü sanatçı, Türk sanat müziğinin ölümsüz eserleriyle konuklara unutamayacakları bir gece yaşattı. Mekân, kutlama için Hafta Sonu’nun arşivinden seçilmiş gazino fotoğraflarıyla donatıldı.

Gülden Karaböcek, Muazzez Ersoy, Ersan Erdura 
 

Pınar Aylin ve Burcu Güneş’in de şarkılar seslendirdiği gece, ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile oryantal Asena’nın birlikte sahnelediği şovla renklendi. Geceye katılanlar arasında Sevim Emre-Orhan Gencebay, Gülden Karaböcek, Ece Gürsel, Günay Musayeva-Tolga Karel, Oya Germen, Şebnem Dinçgör, Gizem Özdilli, Murat Göğebakan, Murat Evgin, Güngör Bayrak, Nil Burak, Erkan Özerman, Meral-Vural Gökçaylı, Tülin Şahin, Elif Dürüst ve Adnan Şenses de vardı.


Orhan Gencebay, Sevim Emre


Gülden Karaböcek


Muazzez Ersoy, Adnan Şenses


Burcu Güneş


Hafta Sonu dergisinin yönetici kadrosu Vecihe Sözeri, Arzu Sözeri, Yüksel Şengül, Ferhan Kaya Poroy, Nejat Çiftçi ve Halil Önder Arit...  
Hafta Sonu'nun 45. Yılı Günay'da kutladı. Etkinliğe Adnan Şenses, Gülden Karaböcek, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Muazzez Ersoy, Seda Sayan gibi ünlü isimler katıldı.
 

Adnan Şenses, mekânın kapısında karşılaştığı Aslı Hünel’e “İşte benim gençlik aşkım. Gel sevgilim gel” diyerek sarıldı. Geçtiğimiz ekim ayında mide ameliyatı olan ünlü sanatçı, “Doktor horon tepmeme bile izin verdi, gayet sağlıklıyım” dedi.


Seda Sayan, Orhan Gencebay

Orhan Gencebay, Muazzez Ersoy, Yüksel Şengül ve Mehmet Yılmaz pastayı birlikte kestiler.


Hafta Sonu dergisinin 45’inci yaş pastasını Orhan Gencebay, Muazzez Ersoy ve Yüksel Şengül birlikte kesti. Vecihe Sözeri ve Mehmet Y. Yılmaz da alkışlarıyla onlara eşlik etti.


 

Editör: TE Bilisim