"Sahte" ve "kullanılmayan" hesapların kaldırılmasından ötürü yaşanan büyük kaosu aylar öncesinden bilen biri var. Twitter'e etkili şekilde kullanan şarkıcı Nigar Salman çalışmalarını tanıtmak için kullandığı Twitter'da fotoğrafları ve cesur yazılarıyla kısa sürede dikkat çekti. 

Nigar Salman'ın bundan aylar önce Twitter'da yazdığı cümleler dikkat çekiciydi. Kendi isteğiyle "kullanılmayan hesapları" ve "feyk hesapları" sayfasından temizleyen Nigar Salman, "Başbakan Erdoğan'ı bile takip eden sahte ve kullanılmayan hesaplar var. Siz isteseniz de istemesizde sizi sahte hesaplar takip ediyor. Twitter bir temizlik yaparsa gerçek ortaya çıkacak" demişti.

Yapılan bu operasyon Nigar Salman'ın haklı olduğunu ortaya koydu. Adına "fenomen" diyen bir çok kullanıcı sahte kullanıcıların gitmesiyle rezil olurken ünlü isimlerin sayısı milyonlara varan kullanıcısı uçtu gitti.
Daha önce sahte kullanıcıları kendi eliyle temizlediği için bu operasyonu çok küçük kayıplarla atlatan Nigar Salman, "Takipçi satanlar para kazanıyor, alan da kendini kandırıyor" dedi.

Editör: TE Bilisim