Lacivert'ten Ocak ayına özel Dil Balığı ve Hardal Otu lezzeti

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranlarından olan Lacivert, misafirlerine özel tatlar sunmaya devam ediyor. Lacivert, mevsiminde taze ürünlerle hazırladığı lezzetleri büyük bir titizlikle servis ediyor.

Lacivert executive şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi, mevsimin en taze ve lezzetli ürünlerini doğru pişirme teknikleri ile hazırlayarak misafirlerine sunmaya devam ediyor. Lacivert, Ocak ayının en lezzetli balığı olan ‘Dil Balığı’nı, tercihe göre menüer sos eşliğinde, şiş ya da ızgara olarak sunuyor.

Lacivert’in Ocak ayı boyunca dönemsel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; ‘Hardal Otu’. Ege Bölgesi’nde yetişen ve ekşimsi bir tada sahip olan hardal otu haşlama ya da kavurma olarak hazırlandıktan sonra limon ve zeytinyağı ile harmanlanarak lezzetinin daha da belirginleşmesi sağlanıyor. Mevsimsel yemeklerde de farkını ortaya koyan Lacivert, hardal otunu özellikle balık yemeklerinin yanında tamamlayıcı bir lezzet olarak sunuyor.

Ocak ayı boyunca misafirlerin damaklarında lezzet şöleni yaşatacak olan Dil Balığı ve Hardal Otu, Lacivert’in sunumlarıyla ayrı bir tat kazanıyor.

Misafirler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim