Ünlu oyuncu ve sunucu Ahu Yağtu; ‘‘adL kış sezonuna 60’lı yılları modernize ederek iddialı bir giriş yapıyor. Benim tarzıma yeni sezon koleksiyonu yakın olduğu için birlikte yol almaya başladık. Fotoğraf çekimi sıcağa rağmen çok keyifli geçti. Bu havada kazak giymek zor oldu  Koleksiyonu çok sevdim, renkler, ekoseler, deriler 60’ların kesimleriyle modernize edilmiş... Bir çok dizi projesi geliyor değerlendirme aşamasındayız ama önümüzdeki sezon televizyon programım devam edecek ‘’ dedi.

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ‘‘Bu sezon adL nin güçlü kadınını yansıtacağına inandığımız ve markamıza çok uygun bir isim olduğu için Ahu Yağtu ile çalışmaya karar verdik. Karşılıklı görüşmelerde enerjimiz uyuştu ve güzel bir başlangıca imza attık’’ dedi.

Fotoğraf: Lara SAYILGAN

GÜÇLÜ VE ELEGAN!


Moda dünyasının ünlü isimlerinden oyuncu ve sunucu Ahu Yağtu merakla beklenen 2014-15  adL Sonbahar-kış koleksiyonunun yeni yüzü oldu. Taksim Galatasaray’da Lara Sayılgan objektifine poz veren güzel oyuncu göz kamaştırdı.
Üç farklı hikayesiyle adL Sonbahar-kıi 15 Eylül’de moda severlerle buluşacak.

Modayı yakından takip eden güçlü ve stil sahibi kadının markası adL, Retro Glam, Heritage ve Miss Urban temalı natürel renklerden oluşan tasarımlarıyla gündüzden geceye şık olmanın detaylarını veriyor.

Retro Glam

Feminen bir kadının gardırobunda olması gereken parçalardan oluşan modern bir koleksiyon. Çiçek desenli kloş kesimler, klasik iş elbiseleri, deri parçalardan oluşan kombinleriyle yaşamınızı kolaylaştırıyor.

Heritage

1960 döneminin formlarının modernize edildiği, kumaşlar ve detayların ana temasını oluşturduğu, A kesim etekleri ve ekose desenleriyle ‘minimal’ bir stil yaratan tasarımlar, tüm gün şıklığı sunuyor.
 
Miss Urban
Fresh, modern ve rahatlığın ön planda olduğu, hem ofis, hem günlük giyime uygun jeanler, etekler ve gömlekleriyle günü renklendiriyor. Pudra, Sarı, Yeşil ,  Kırmızı, mürdüm, lacivert, saks, gri ve morların kullanıldığı desenli jakarlar ise detayı…

2014-15 Sonbahar-kış koleksiyonu 15 Eylül’den itibaren tüm adL mağazaları ve www.adl.com.tr online satış sitesinden müşterisiyle buluşuyor.


Editör: TE Bilisim