Organizasyon ünlüler geçidine döndü.

Tali Lennox, Leigh Lezark, Poppy Delevigne, Marie Ange Casta, Margaret Madè, Miroslava Duma, Paula Echevarrìa, Victoria Guerra, Josephine de la Baume, Andrea Osvart and the Italian Laura Chiatti, Carolina Crescentini, Giulia Michelini ve Simona Molinari kırmızı halıda boy gösteren ünlülerdendi.

16 Nisan’da Rimini’de gerçekleşen organizasyondaki muhteşem defilede dünyanın en ünlü top modellerinden 20 muhteşem kadın yeni koleksiyonu tanıttı. Defileden sonra verilen partide dünyanın her yerinden davet edilen 3000’ü aşkın konuk Keisha, Planet Funk ve Leigh Lezark’ın performanslarıyla eğlendi.


Calzedonia’nın bu muhteşem organizasyonu için Rimini’yi seçmesi bir tesadüf değildi. 1950ler ve 60’lardan itibaren Italyan tatil resortları arasında ön plana çıkan Rimini uzun yaz geceleri, coşkusu, kültürü ve huzurlu akşamları ile Calzedonia’nın İtalyan kimliği ve koleksiyonun temalarıyla son derece uyumlu bir sahil şehri.
Rüya gibi, parıltılı, çağdaş, vintage sıfatları defileyi özetleyen kelimelerdi. Koleksiyonun teması 1930’ların Riviera’sından 1960’lara ve 2013’ün canlı renklerle dolu koleksiyonuna uzanan bir yolculuktu.

Tülin Şahin Calzedonia Mayo defilesinde.
Calzedonia bu muhteşem organizasyonla, gelecek sezonlarda da yalnız tasarımlarıyla değil, showlarıyla da moda dünyasında öncü markası olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sara Jessica Parker gecede ilgi odağı oldu.

Yaz'ın haberici Bahar'ın gelmesiyle mayo sezonu açıldı
Editör: TE Bilisim