20 yıldır yaptığı organizasyonlarla podyum, ekran ve moda dünyasına birçok isim kazandıran organizatör Banu Noyan, bu kez moda dünyasının kapılarını Dream Style Tasarım Yarışması'yla genç tasarımcılar için açtı. Anadolu Yakası'nın etkinlikleriyle ünlü alışveriş ve yaşam merkezi Maltepe Park AVM'de gerçekleşen Dream Style Tasarım Yarışması'nın tasarımları ilk kez görücüye çıktı. Hayallerini gerçekleştirmek için Dream Style yarışmasına katılan geleceğin modacıların tasarımlarını podyumların ünlü yıldızları tanıttı.

Koreografisini Banu Noyan'ın üstlendiği, Banu Karakuş ve Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunda gerçekleşen Dream Style Tasarım Yarışması'nda 18 genç tasarımcının kıyafetleri dev jürinin karşısında çıktı.

Organizatör Banu Noyan, manken Özge Ulusoy, oyuncu Selen Görgüzel, Açelya Elmas, manken-sunucu Şenol İpek, tasarımcı Emre Ertürk, Maltepe Park AVM Müdürü Yardımcısı Anıl Kutlu, İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü Prof. Dr. Cevza Candan, Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil Bölümü Öğretim Görevlisi Piraye Yüksel Demircan, Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuriye İşgören, İstanbul Aydın Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Moda ve Tekstil Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sefa Çeliksap, Maltepe Üniversitesi, Moda Tasarım Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Şule Eğri'den oluşan Dream Style'ın muhteşem jürisi birbirinden yetenekli gençler arasında seçim yaparken oldukça zorlandı.

Yarışmada Pakistanlı Naveed Rauf'un Scottish Gypsy isimli tasarımı birinci seçildi. Rauf, Dreams Style şampiyonu unvanının yanı sıra 3 bin lira para ödülü de kazandı.

İkinciliği Vicdan (kadın) ve Tecavüz (erkek) adını taşıyan iki tasarımıyla Kardelen Çetin, üçüncülüğü ise Dr. Who (kadın-erkek) adlı tasarımıyla Melike Okşak kazandı. İkinci 2 bin lira, üçüncü ise 1.500 lira para ödülü kazandı.

Jüride yer alan oyuncu Selen Görgüzel, sahneye çıkarak 'Ayrılmayalım' isimli şarkısını seslendirdi. Konuklardan büyük alkış alan Görgüzel, oyunculuğa ağırlık verdiği için şarkıcılığı ikinci plana attığını söyledi.
Ünlü oyuncu Açelya Elmas ve şarkıcı Nida Şan ile düet yaptı. İkilinin düeti büyük beğeni topladı.

Yoğun bir kalabalığın izlediği Dream Style finali Maltepe Park AVM'de adeta izdihama neden oldu. Tasarımları, mankenleri ve dev jüriyi görebilmek için birbirleriyle yarışan AVM ziyaretçileri, yarışmanın sonunda ünlü isimlerle bol bol fotoğraf çektirdi.
Editör: TE Bilisim