Cem Ajans Cem Gülaç Organizasyonluyla gerçekleştirilen defilenin sunuculuğunu Çiğdem Tunç üstlendi. Bu çok özel defilede Dünya Medeniyetleri İstanbul’da Buluştu…

Dünyanın 10 büyük Medeniyeti bu defilede bir araya geldi…

Koleksiyon; Dünya tarihinde belli zaman aralığında var olmuş veya geçmişten günümüze kadar gelmiş olan; Frigyalılar, Lidyalılar, Hititler, Osmanlılar, Mısırlılar, Bizanslılar, Romalılar, Çinliler, Hintliler ve Yunanlılar olmak üzere toplam 10 dünya medeniyetini içeriyor.

Medeniyetlerin tarihi dokusunun ve görsel tarzlarının büyük bir ihtişamla yansıtıldığı defilede, tarihi çizgiler ile tasarlanmış toplam 30 kostüm sergilendi.

Medeniyetlerin Modası Ünlü modacı Muammer Ketenci defilede, medeniyetlerin tarihteki modasını podyuma yansıtmak için yoğun ve detaylı bir çalışma ile yaklaşık 20 kişilik bir ekiple çalıştıklarını dile getirdi.

Medeniyetlerin tarihi tarzını yansıtmak için özel kumaşlar, birbirinden farklı aksesuarlar ve ilgi çekici en ince detaylara kadar düşünüp, çalışmalarını tarihten esinlenerek yaptıklarını belirtti. Muammer Ketenci ayrıca defilenin gerçekleşmesinde ki katkılarından dolayı; Legacy Ottoman Otel, Cem Gülaç, Aydın Taner Kuaför, Serhat Serkan Güzelsoy Photograpy, Tuzla Blush Bistro, Hikmet Steak House, Yılmaz & Partners Hukuk Bürosu, Avantgardeast ve the Critic’e teşekkür etti.

Ünlü isimler podyumdaydı
Sanat camiası, siyaset dünyası, akademisyenler ve özel protokolün katılımı ile gerçekleşen gecenin sunumunu ünlü sunucu ve oyuncu Çiğdem Tunç üstlendi. Ece Gürsel, Tuğba Özay, Simge Tertemiz, Hatice, Aslı Kökçe, Özlem Savaş, Pelin Suade gibi Türkiye’nin en iyi modelleri ve sanatçıları medeniyetlerin yansıtılması için podyuma çıktı.

Muammer Ketenci finalde selamlamaya madenci bareti ile çıkarak Soma’da yaşanan üzücü olaydan sonra kaybettiğimiz maden işçilerimizin ailelerine acılarını paylaştıklarının mesajını verdi.

Roma dönemini yansıtan kostümler dakikalarca alkışlandı. Defilede Bizans, Osmanlı, Roma, Yunan dönemini yansıtan kıyafetleri ünlü mankenler sergiledi.

Tuğba Özay, Ece Gürsel, Simge Tertemiz, Özlem Savaş gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede Özay taktığı tâç ile bütün dikkatleri üzerine çekti.

Finalde ünlü modacı Muammer Ketenci, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin anısına mankenlerle birlikte baretle podyuma çıktı.
Editör: TE Bilisim