Madonna’nın olay yaratan Çamaşırı La Perla da !

Dünyanın en tanınmış markalarından biri olan ve Tüm dünyadaki asillerin,ünlülerin ve jet sosyetenin plaj ve gece kıyafetlerinin tasarımcısı La Perla , İstinye Park Avm de Vogue Fashion Night ‘s Out kapsamında 2013 Sonbahar – Kış koleksiyonunu mini bir defile ile tanıttı.

Çamaşırda Moda yaratan ve Dantelin esnekliği ile kadınların romantik, seksi, aristokrat ve çağdaş ruhlarını iç giyimlerinde yansıtan La Perla nın 2013 yeni koleksiyon tanıtımı için Miss Brezilya Tamara Almeida Türkiyeye geldi.
Madonna’nın modacısı ünlü tasarımcı Jean Paul Gaultier, dünyanın en lüks mayo ve iç giyim markası LA PERLA ile olan birlikteliğiyle tüm dünyada ivme kazanan LA PERLA , Madonna’nın showlarında kullandığı içgiyim parçalarını Miss Brezilya Tamara Almeida ile begeniye sundu.
Defilede yer alan diğer yabancı modeller ;La Perla nın 2013 sonbahar- kış ruhunda uzak doğunun oryantal kimliğinden ipek ve dantelin zarif uyumuyla ağırlıklı olarak siyah acık sarı ve kan kırmızısının hakim olduğu, ejderha ve yılan figurlerinin şekil bulduğu islemelerle tamamen uzak doğu renk ve figurlerinin hakim olduğu koleksiyonu beğeniye sundular.
Tanıtımda; İçgiyimin yanı sıra İpek ve satenin günümüz teknolojisiyle likranın dansı sonucu akıllı kumaşlarla kimona tarzı ceket ve sabahlıklar la zenginleştirilmiş ve kadının kıvrımlarını orta doğu gizemiyle orataya koyan derin dekoltelerle hayat bulmuş modellerde tanıtıldı.
Koleksiyonu incelerken dikkatleri çeken en önemli noktalar ; her bir detay hazine niteliğinde olup, romantizmle seksapaliteyi buluşturan dantelin, zerafeti kendini göstermesi ve elegan bir görüntü oluşturmasıydı. Uzak doğunun iç giyimdeki sofistike havası adeta ürünlerle sembolize edilmiş ve Dantellerle sağlanan, satenin dokusuyla birleşen iki tonlu renk etkisi kontrast oluşturmuş. Gece tasarımlarında büyük çiçek desenli ipek kimonolar ve kadife kurdelalar en dikkat çeken parçalardı.
La Perla nin 2013 koleksiyonu tanıtımı izleyen iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri tarafından tam not aldı.


La Perla'nın defilesi halktan büyük ilgi gördü...

Editör: TE Bilisim