Bu yıl 11’nci kez moda severler ve ünlü markaları bir araya getiren IF Wedding Fashion İzmir’e abiye sektörünün önce markası Matrons Abiye damga vurdu. Televizyon, moda ve ünlü ekran yüzlerinin podyuma çıktığı defileyle yeni sezon koleksiyonuyla moda çevrelerinden tam not aldı. Matrons Abiye, 2017 için hazırladığı özel kreasyonunu aralarında manken Özge Ulusoy, Chloe Loughna, Elif Ece Uzun, Tuğba Özay, ve sunucu Özlem Yıldız tanıttı. Önceki gün gerçekleşen organzasyon da abiyeleri giyip objektifler karşısına çıkan ünlü mankenler, Fuar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Ünlü isimleri podyuma çıkararak büyük ses getiren Patent Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kulu, Matrons Abiye olarak fuara çok iyi hazırlandıklarını belirtip “Firma olarak bugüne kadar birçok tescilli, yurtiçinde 160 bayi, yurtdışında ise 20’ye yakın ülke ile ticari faaliyette bulunmaktayız. Hali hazırda İtalya’da iki adet distribütör ile çalışmaktayız. Gaziantep’te, ülkemizin doğu bölgesinde yaşayan gergin günlere rağmen açılışı yeni yapılan ve bölgede istihdam yaratan diğer mağazamız mevcuttur. En son yapılan Arnavutluk Güzellik Yarışması’na sponsor olarak markamızı taçlandırmış bulunmaktayız. İzmir’de bulunmaktan ve Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda olmak bize gurur verdi” şeklinde konuştu.



Uzun zamandır sevgilisi Hacı Sabancı ile birlikte olan Özge Ulusoy, “Allah ne zaman nasip ederse o zaman nişan kıyafeti giyeceğim” dedi.


İzmir’de bu yıl 11’nci kez moda severler ve ünlü markaları bir araya getiren IF Wedding Fashion Fuar’da Matrons Abiye’nin standında görev alan manken Özge Ulusoy, hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. Nişan kıyafeti giyerek objektifler karşısına geçen Ulusoy’a “Tanıtım dışında sizi nişan kıyafetiyle ne zaman göreceğiz?” sorusuna “Allah nasip ettiği zaman. Yukarda allah var. Yaradanımızın hepimiz için bir plan ve programı var. Allah ne zaman nasip ederse o zaman giyeceğim” diye cevap verdi.

Serdar ile yine ayrılıyor

İzmir’de bu yıl 11’nci kez moda severler ve ünlü markaları bir araya getiren IF Wedding Fashion Fuar’da Matrons Abiye’nin standında görev alan Serdar Ortaç’ın manken eşi Chloe Loughna, önümüzdeki günlerde Amerika’ya gidecek. Geçtiğim aylarda Amerika’da uzun süre kalınca eşi Serdar Ortaç ile “boşanıyorlar” haberlerinden sonra Loughna, önümüzdeki günlerde Amerika’ya gideceğini söyleyerek ”İki hafta sonra Amerika’ya gideceğim. İşlerim için gidiyorum. Ben hep bir yerde kalmak istemiyorum. Çünkü bir yerde kalınca çok sıkılıyorum. Ben gezmeyi seven bir insanım ve ayrıca Amerika’yı çok seviyorum” dedi.

Özge Ulusoy, Chloe Loughna, Elif Ece Uzun, Tuğba Özay, Özlem Yıldız, 11. IF Wedding Fashion Week kapsamında İzmir'de podyuma çıktılar.

Editör: TE Bilisim