New York ve Milano'dan sonra İstanbul'da

Gectigimiz subat ayinda New York moda haftasinda tanıttığı 2012 kıs hazır giyim koleksiyonunun sergilendigi ve 40'lı yıllların izlerini taşıyan koleksiyon New york ve Milano'dan sonra Nişantaşı Bostan sokaktaki mağazada Türk moda severlerle buluşuyor. Koleksiyonda Günlük kıyafetlerin yanı sıra kokteyl elbiseleri, ceket takımlar ve abiyeler yer aliyor..


Koleksiyonunun bütününde dikkat çeken tül şeritler hemen hemen her parçada uygulanan özel bir dikiş tekniğiyle vücüt hatlarını ön plana çıkarıyor.

Tamamen el işçiliğyle hazırlanan koleksiyonda kokteyl ve gece elbiseleri, ceket takımlar , panço ve paltolar yer alıyor..


Sezonun vazgeçilmez parçalarına hayat veren kadife gece elbiseleri, dantel ve tüllerle beraber kullanılırken; sırt dekolteleri ve yırtmaçlar cekici bir görünüm kazanıyor. Ayrıca Yalnızca dantellerle hazırlanan yarı transparan gece elbiseleri koleksiyonun en iddalı parçalarına da hayat veriyor..


Bordo, bej, beyaz, siyah ve natürel renklerin ön planda olduğu koleksiyonda , kadife, dantel ve tül dışında kaşmir ve yünlü kumaşlarla hazırlanan takımlarada yer veriliyor..

Serenay Sarıkaya davette büyük ilgi gördü.

Yasemin Taciroğlu "Serenay kostümleri çok güzel taşıyor"

Nedret Taciroğlu'nun 2013 kış sezonu için hazırladığı özel tasarım kostümler Nişantaşı'nda düzenlenen davetle tanıtıldı. Yasemin Taciroğlu; "Avrupa ve Amerika'ya kış sezonu için gönderdiğimiz kostümleri kendi mağazamızda da sergilemek istedik. Serenay ile bu kış çekimler yapmıştık Amerika'ya defileye gitmeden önce. Çokta güzel oldu. Kostümleri çokta güzel taşıyor." dedi.

Yaman Taciroğlu, Yasemin Taciroğlu, Nedret Tacirğlu


Nedret Taciroğlu "New York'a ne hazırlıyorsak aynı anda bu mağazamızda da olacak" dedi.

Dünyaca ünlü modacı Nedret Taciroğlu; "Bu koleksiyonum, New York'ta yaptığım 'Bir Kilim Bir Söz' 2013 kış koleksiyonumdan. Biz bunu geçen sene Şubat ayında yaptığımız için bu şaraplar, bejler, bordolar, tabalar şu anda tam bu kışın rengi. Yaptığımız parçalar hep kişiye özel şeyler. Seri bir üretim değil. New York'a ne hazırlıyorsak artık aynı anda bu mağazamızda da olacak" dedi.

Nedret Taciroğlu, Feryal Gülman, Yasemin Taciroğlu,Melih Turan

Jennifer Lopez ve Emma Willes'i giydirdi
Yurt dışında Jennifer Lopez, Emma Willes gibi ünlüleri giydirdiklerini söyleyen Nedret Taciroğlu; "Bruce Willis'in eşi Emma Willis'e de 8 koleksiyonluk özel bir tasarım yaptık. Amerika da 41 noktaya ürün veriyoruz. Orada 11'inci defilemizi yaptık. Şubat ayında New York'ta Fashion Week'te defilemiz olacak. Moda çok hızlı hareket ediyor. Önceden hazırlanıyorsunuz, şimdi biz 2014 kışı yapıyoruz." dedi. Jennifer Lopez'e kaça sattınız sorusuna Nedret Taciroğlu; "Ona hediye ettik beğendi, sonra 2-3 tane maliyetine verdik. Çünkü ona elbise giydirmek için Channel 500 bin Euro veriyor. Valentino büyük kontrat yapıyor, hatta kontratında başka hiçkimsenin koleksiyonunu giymeyeceksin diyor. Büyük starlara siz satmaktan ziyade onun giymiş olması bile bizim için tanıtım oluyor." dedi.

Yasemin, Ali, Nedret ve Yaman Taciroğlu açılışta davetlilerle yakından ilgilendi.


Editör: TE Bilisim