Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray ile Bülent Ersoy uzun bir aradan sonra yan yana gelirken, defileyi çok beğendiklerini söylediler. Şoray; "Defile muhteşemdi. Yıllardır Türkiye'de moda üzerine üstüne yok. Söyleyecek söz bulamıyorum, boşuna duayen olmamış. Yıldırım Mayruk'un kıyafetlerini izledikten sonra kesinlikle yeni sinema filmimde kullanacağım. Mayruk alanında bir numara duayen, Bülent ile yan yana gelmekte harika oldu." dedi.

Ersoy da "Hakikaten çizgiler rüya gibiydi, dikişlerde jilet gibiydi. Değerli ustadan da beklenen netice buydu. Birkaç tanesini çok beğendim, show programımda giymek için rica edeceğim sayın hocadan, inşallah bende onu iyi taşıyabilirim." dedi. 40 derece ateşle defileye katıldığını söyleyen Ersoy siyah kostümü ve büyük şapkasıyla ilgi odağı oldu.

Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray ile Türk Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, Yıldırım Mayruk'un  2023'e Hikayeler - XXII "Mode - On" adlı defilesinde bir araya geldi. İki büyük usta bir süre sohbet etti.

Usta Modacı Yıldırım Mayruk ve yamağı Barbaros Şansal Türk Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy ile yakından ilgilendiler. Ersoy, usta modacıya övgüler yağdırırken, şov programında Mayruk'un kostümlerinden giyeceğini söyledi. 

(Olcay Ünal SERT / Akşam İnternet Sitesi)
Editör: TE Bilisim