Ünlü moda tasarımcıları Ezra + Tuba ve teknoloji devi Intel, dünya çapında ses getiren Kelebek Elbise’yi Morini İstanbul’da gerçekleşen çok özel bir davetle İstanbul’da tanıttılar. Intel’in uluslararası kampanyasının yüzü olan ve üzerindeki Intel Edison çipler sayesinde geleceğin teknolojik giysilerine iyi bir örnek oluşturan elbiseye davetliler büyük ilgi gösterdi.
Özge Ulusoy, davette şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti.
Fütüristik çizgileri ve çağdaş yorumları ile Türk modasını uluslararası platforma taşıyan Ezra + Tuba tarafındanIntel Türkiye Ar-Ge Merkezi işbirliği ile tasarlanan ve Intel Edison platformu ile akıllı hale getirilen Kelebek Elbise “Butterfly Dress”, Morini’de düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı.
 
Handan Sezer Pekşen davete katılan ünlü isimler arasında yer aldı.

Geleceğin modasından izler taşıyor
Büyük bir başarıya imza atarak Intel’in tüm dünyada yürüttüğü reklam kampanyasının yüzü haline gelen Kelebek Elbise, üzerinde yer alan Intel Edison platformu sayesinde karşısında bulunan kişinin hareketlerini algılıyor. Üzerindeki kelebekler özel teknoloji sayesinde hareket ediyor veya uçuşuyor. Geleceğin teknolojik giysilerine iyi bir örnek oluşturan elbise davetine katılan Ayşe Tolga, Esin Övet, Ayşe Kucuroğlu, Gonca Vuslateri, Atilla Özdemiroğlu,  Begüm Kütük, Hande Sezer Pekşan, Nuray Fenercioğlu, Burcu Ziyal gibi sanat, moda ve cemiyet hayatından ünlü isimler büyük ilgi gösterdi.
 
TUBA ÇETİN - BURAK AYDIN - EZRA ÇETİN
Ezra + Tuba ile Intel Türkiye’nin Genel Müdürü Burak Aydın tarafından tanıtılan elbise Türk tasarımcılarının ve mühendislerinin gücünü ve yaratıcılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
 
 
Editör: TE Bilisim